Connect with us

Επικαιρότητα

Η απάντηση 93χρονου στα Χανιά που πήγε να εμβολιαστεί, όταν ο τραυματιοφορέας τον ρώτησε αν φοβάται τις παρενέργειες του εμβολίου!

Published

on

Ένα περιστατικό από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Χανίων όπου μετέβη για να εμβολιαστεί ένας 93χρονος για τον κορωνοϊό μετέφερε με ανάρτησή του στα social media ο Ηλίας Μόσιαλος.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον κορωνοϊό στους διεθνείς οργανισμούς και καθηγητής του London School of Economics Ηλίας Μόσιαλος, σύμφωνα με το hania.news, μεταφέρει τον διάλογο ενός τραυματιοφορέα, ο οποίος ρώτησε τον 93χρονο, εάν φοβάται ενδεχόμενες παρενέργειες.

Το περιστατικό αρχικά δημοσίευσε με ανάρτησή του ο γενικός χειρουργός Μιλτιάδης Καστανάκης. Ειδικότερα, όπως έγραψε ο κ. Καστανάκης: «Ξεκίνημα εμβολιασμών στο Νοσοκομείο μας. Παππούλης 93 Μαΐων προσέρχεται συνοδεία των συγγενών του για να εμβολιαστεί. Ο τραυματιοφορέας που τον βοηθάει χαριτολογώντας τον ρωτάει «παππούλη δεν φοβάστε τις ενδεχόμενες παρενέργειες». Και ο παππούλης απαντά: «εγώ παιδάκι μου πέρασα δυο παγκόσμιους πολέμους, έναν εμφύλιο, μια χούντα, τι νομίζεις ότι κάνω το εμβόλιο γιατί φοβάμαι έναν βρωμοϊό. Εγώ για σας το κάνω το εμβόλιο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο 70/100 του πληθυσμού μπας και αποκτήσουμε ανοσία και η επόμενη γενιά από τη δική μου μπορέσει να ζήσει ελεύθερα. Άλλωστε έχουμε πόλεμο λεν οι επιστήμονες. Και μεις στον πόλεμο μάθαμε να βάζουμε τον μπέτη μας μπροστά». Άναυδος ο τραυματιοφορέας σταμάτησε την πλάκα στον παππούλη και ακόμα σκέφτεται τι του είπε ο σοφός γέροντας. Καλημέρα σας».

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz