Connect with us

EDITOR

Η “αινιγματική” δήλωση Ραψωματιώτη για το Επιμελητήριο

Published

on

Η απλή αναλογική έφερε “φουρτούνες” στο Επιμελητήριο Κορινθίας από την πρώτη στιγμή με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη να κρατά την καθοριστική ψήφο στα επιμελητηριακά πράγματα. Σήμερα, και ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουμε οδηγηθεί σε διαδικασίες ( η πανδημία οδήγησε σε αναβολές) η κυβέρνηση βάζει τους δικούς της όρους στο θεσμό οδηγώντας τις παρατάξεις του Επιμελητηρίου σε νέες δηλώσεις:

“Καλούμε τον Προεδρεύοντα της μειοψηφίας του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας να αποδεχθεί με γενναιότητα το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε με τις πράξεις του και να διευκολύνει τη συνέχεια του Επιμελητηρίου προς όφελος των μελών μας, αποτρέποντας ταυτόχρονα τις κατά το Νόμο περιπέτειες στις οποίες είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί το Επιμελητήριου. Ως σταθερή και ισχυρή πλειοψηφία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναλαμβάνουμε το βάρος της ευθύνης και του καθήκοντος που μας αναλογεί απέναντι στα μέλη και την κοινωνία και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχιση άσκησης κάθε νόμιμου μέσου, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά, απέναντι στην απαράδεκτη διοίκηση του κ. Πιτσάκη.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης δεν έχει επισήμως τοποθετηθεί, μια τακτική την οποίαν επιλέγει αρκετά συχνά., τουλάχιστον όσων αφορά τις παρατάξεις αφού σε επίπεδο θεσμικό έχει ήδη αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση και το υπουργείο, με την ιδιότητα μάλιστα του Προέδρου των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και όχι απλά με αυτήν του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας.  “Κύριε Πρωθυπουργέ, Αποτελεί κοινή πεποίθηση του επιμελητηριακού κόσμου ότι η επίμαχη τροπολογία, που από 24 Μαΐου 2021 αποτελεί νόμο του Κράτους, καθιστά εξαιρετικά επισφαλή την ύπαρξη σταθερής Διοικητικής Επιτροπής στα Επιμελητήρια της χώρας και αυτό επιφέρει «ακυβερνησία», αστάθεια και  αναταραχή” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο σύμβουλος με την καθοριστική ψήφο τώρα, ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης, με νέα δημόσια τοποθέτηση του περιπλέκει τον μίτο κάνοντας λόγο για ανατροπές και αλλαγές. Και βεβαίως σημειώνοντας περίτεχνα την βαρύτητα της δικής του μιας και μοναδικής ψήφου.

“Νέες ανατροπές και νέα δεδομένα στο Επιμελητήριο. Επαναλαμβάνω, θα είμαι παρόν και θα ψηφίσω τον προϋπολογισμό, όταν και από όποιον έρθει στο συμβούλιο. Οι υπόλοιπες διαδικασίες δεν με αφορούν. Ελπίζω να υπάρξει συμφωνία και να αποφύγουμε τα χειρότερα.”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz