Connect with us

Επικαιρότητα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γυρίζει την Αθήνα πάνω σε φορτηγό και τραγουδάει

Published

on

Καραντίνα με μουσική για τους κατοίκους της πρωτεύουσας

Μια διαφορετική συναυλία, προσαρμοσμένη στις μέρες της καραντίνας, έδωσε στους δρόμους της Αθήνας η σπουδαία ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η «συναυλία εν κινήσει» πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού ξεκίνησε πριν λίγη ώρα από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!»

Το φορτηγό πέρασε κι από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεδιασκέψεις για να χειροκροτήσει την τραγουδίστρια.

Το φορτηγό, το οποίο για 3,5 ώρες γύριζε στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης κάνοντας πολύ σύντομες στάσεις σε πλατείες αλλά και συμβολικά, σε δύο νοσοκομεία, στο «Σωτηρία» και τον «Ευαγγελισμό» όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη ενάντια στον κοροναϊό.

«Η προσφορά στην κοινωνία είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αφού δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος σ’εμένα, βρήκα τον τρόπο να πάω εγώ σ’αυτόν … συγκίνηση και συναισθήματα μεγατόνων από τα μπαλκόνια, τους δρόμους, τις αυλές και τις ταράτσες. Αγαπώ τον κόσμο, τα μάτια και η ψυχή μου γέμισαν αγάπη, χαμόγελα και δάκρυα.

Ναι, το πιο συγκλονιστικό τρίωρο της ζωής μου… Εύχομαι σύντομα να ξαναγυρίσουμε στην κανονικότητά μας. Ευχαριστώ τους μουσικούς μου, Θωμά Κοντογεώργη στο πιάνο, Παντελή Ντζιάλα στη κιθάρα και Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο, τον ηχολήπτη μου Ζαχαρία Σταμούλο για την εθελοντική συμμετοχή τους, και την παραγωγό μου Τώνια Δραγούνη για την προσφορά της και την άψογη εκτέλεση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον πρόεδρο της Τεχνόπολης Κωνσταντίνο Δέδε και τους συνεργάτες τους που υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα μου σε χρόνο ρεκόρ» ανέφερε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ολοκληρώνοντας το μουσικό ταξίδι στην πόλη.

Πηγή:news.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz