Connect with us

Ελλάδα

Ηρωίδα σερβιτόρα έσωσε 11χρονο από κακοποίηση δείχνοντάς του ένα σημείωμα

Published

on

Η παρατηρητικότητα της σερβιτόρας έσωσε το μικρό αγόρι

Καθημερινά, πολλά είναι τα παιδιά που κακοποιούνται σε όλον τον κόσμο και δυστυχώς δεν μπορούν να αντιδράσουν. Η παρατηρητικότητα αυτής της γυναίκας όμως, κατάφερε να σώσει ένα 11χρονο αγόρι από τον εφιάλτη.

Η Flavaine Carvalho δούλευε στο εστιατόριο «Mrs Potato» και μία οικογένεια της τράβηξε την προσοχή. Οι γονείς είχαν παραγγείλει κανονικά και είδε πως το μικρό αγόρι δεν είχε τίποτα μπροστά του. Όταν η σερβιτόρα ρώτησε αν θα πάρουν κάτι για το παιδί, εκείνοι απάντησαν πως θα φάει σπίτι. Τότε όμως, εκείνη παρατήρησε πως το παιδί είχε μία γρατζουνιά ανάμεσα στα φρύδια αλλά και μελανιά στο μάτι.

Έτσι η Flavaine πήρε την απόφαση να δράσει. Έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε «Χρειάζεσαι βοήθεια;» και πήγε πίσω από τους γονείς και του το έδειξε, με το αγόρι να γνέφει καταφατικά.

Απίστευτο σημείωμα σε κοπέλα που έκανε θόρυβο στην ερωτική πράξη (pic)

Τότε η σερβιτόρα κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους γονείς. Οι αρχές μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το βάρος του ήταν 9 κιλά από το προβλεπόμενο της ηλικίας του. Επίσης, διαπιστώθηκε πως Kristen Swann και ο Timothy Wilson εκτός από το να κακοποιούν τον 11χρονο, σε πολλές περιπτώσεις του απαγόρευαν να τρώει.

Ο μάνατζερ του εστιατορίου στο Ορλάντο, θέλοντας να την επιβραβεύσει για την ηρωϊκή αυτή της πράξη, αποφάσισε πριν από δύο μέρες να ανοίξει ένα λογαριασμό στο GoFundMe και ζήτησε από όσους μπορούν να προσφέρουν κάτι για την Flavaine Carvalho.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τρομερή και μέσα σε 24 ώρες επετεύχθη ο στόχος των 10.000 δολαρίων, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής το ποσό που είχε συγκεντρωθεί είχε ξεπεράσει τις 33.000.

Πηγή: dokari.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz