Connect with us

Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα [εικόνες – βίντεο]

Published

on

Τραγωδία με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους, στο Κακό Όρος.

Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 68 και 26 ετών είχε προορισμό την Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νεκρός ανασύρθηκε ένας 68χρονος άνδρας από την Ινδονησία ενώ όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος συνεπιβάτης του με καταγωγή από την νότια Αφρική είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως η κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών ήταν πολύ μεγάλη, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, της ΕΜΑΚ, του Λιμενικού, της αστυνομίας αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας να σπεύδουν άμεσα στην περιοχή.

 

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος.

Εξέπεμψε SOS

Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του εξέπεμψε SOS και αποπειράθηκε να προσθαλασσωθεί.

“Απογειώθηκε πριν από καμία ώρα και έπεσε περίπου 3-5 ναυτικά μίλια. Τον ένα τον είδα να κολυμπάει για τον άλλο δεν γνωρίζω ακόμη την κατάστασή του”, ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Ηράκλειο: Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα [εικόνες - βίντεο]
ΑΕΡ

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz