Connect with us

Κόσμος

ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε σχολείο – Πατέρας ενεπλάκη με νεαρούς που χτυπούσαν τον ΑΜΕΑ γιο του

Published

on

Ο καβγάς επεκτάθηκε με πολλά άτομα να παίρνουν μέρος και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά του όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα γεμάτο οργή αλλά και τρόμο από τον μικρό του γιο που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον μεγαλύτερο αδερφό του που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Του έλεγε πως μια παρέα από άλλα παιδιά περιμένει τον αδερφό του στην αυλή στο σχόλασμα για να τον χτυπήσει. Ο άνδρας είπε απλά στο παιδί του «περίμενε έρχομαι», έκλεισε το τηλέφωνο, είπε στο αφεντικό του πως πρέπει να λείψει για λίγο γιατί κάτι συνέβη και γρήγορα μπήκε στο αυτοκίνητο και με ταχύτητα κατευθύνθηκε προς το Tuscon High Magnet School, στην Αριζόνα.

Έφτασε αργά

Όταν ο πατέρας έφτασε στο σχολείο είδε στην αυλή τον μικρότερο του γιο να είναι περικυκλωμένος από μια ομάδα μπούληδων και το παιδί να σπρώχνει απαλά με τα χέρια του στην πλάτη του τον μεγάλο του αδερφό να μείνει πίσω για να τον προστατεύσει. Είχε βάλει το κορμί του ασπίδα.

Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, πήδηξε τα κάγκελα και όρμηξε στην παρέα που όχι μόνο απειλούσε τα παιδιά του αλλά μάλιστα κάποιοι από αυτούς τους είχαν ήδη επιτεθεί.

Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Ο πατέρας έφτασε από πίσω τους (στο βίντεο φοράει την κόκκινη μπλούζα και το τζιν παντελόνι) και άρχισε να χτυπάει τους μπούληδες. Ο καβγάς δεν άργησε να επεκταθεί.

Μπουνιές, κλωτσιές, κεφαλοκλειδώματα, σφαλιάρες, σκαμπίλια όλα έπεφταν βροχή. Μάλιστα όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και περισσότεροι μαθητές του σχολείου μπλέκονταν στον καβγά.

Κανείς δεν μπορούσε να τους χωρίσει. Οι καθηγητές βγήκαν από το κτίριο και προσπαθούσαν να μπουν στη μέση, ενώ ο γυμναστής που πλησίασε αρκετά στον πυρήνα άθελα του δέχτηκε μια κλωτσιά στην κοιλιά και απομακρύνθηκε με κομμένη την αναπνοή.

Και η ασφάλεια που υπάρχει στα σχολεία ήταν ανίκανη να σταματήσει τον άγριο καβγά, έτσι τηλεφώνησαν στην αστυνομία και τους εξήγησαν τι γινόταν στην αυλή του κτιρίου.

Πλήθος αστυνομικών έφτασε στο σχολείο σε λίγα λεπτά. Μπήκαν μέσα, κλείδωσαν την πόρτα και με γκλομπς και σπρέι πιπεριού προσπαθούσαν να χωρίσουν τους έφηβους που έπαιζαν άγριο ξύλο , του δρόμου που λένε. Μάλιστα στα πλάνα φαίνεται και ένας αστυνομικός ο οποίος κρατάει και την καραμπίνα του.

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα αλλά και πολλούς έφηβους από την παρέα των μπούληδων που χτύπησαν τα παιδιά του.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz