Connect with us

EDITOR

Προσφεύγουν νομικά για την απομάκρυνση Καρπούζη από το νοσοκομείο! Ποιοί και γιατί

Published

on

Νομικά, εναντίον του Διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη κινείται ομάδα Κορινθίων η οποία σήμερα έφτασε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για θέματα που αφορούν την λειτουργία του ιδρύματος, τον covid και τον εμβολιασμό.  “Του ζητήθηκε να πάρει θέση για την διάλυση του νοσοκομείου, να ζητήσει ή και να απαιτήσει άρση των αναστολών ώστε να μην μείνει το νοσοκομείο υπoστελεχωμένο, ειδικά τώρα που αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλοι ανεξαιρέτως μεταδίδουν. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε και δεν απάντησε” αναφέρει το μέλος της ομάδας Αντώνης Φλέσσας κοινοποιώντας την βούλησ της ομάδας να ζητήσει την απομάκρυνση του διοικητή από τα καθήκοντά του.
“μας αναγκάζει να κινηθούμε νομικά τουλάχιστον ζητώντας την απομάκρυνση του από μια θέση που εμείς πληρώνουμε. Εντελώς τυχαία (εκτός και αν η κυρία Γκαγκα παρακολουθεί το προφίλ μου) αποφασίστηκε να έρθει στην Κόρινθο να δει το Νοσοκομείο μας ή υφυπουργός Υγείας την ίδια ώρα.Ετσι παρευρέθηκε και ο κ. Κώστας Κόλλιας ο οποίος πολύ ευγενικά δέχθηκε να μιλήσει μαζί μας και να ακούσει τους προβληματισμούς μας’ αναφέρει ο κ.Φλέσσας και συνεχίζει:
Παρότι διαφωνήσαμε σε πολλά, δεσμεύτηκε να μεταφέρει την αγωνία μας για το Νοσοκομείο στην Υφυπουργό και τις υπόλοιπες λογικές και εκπορευόμενες από το Δημοκρατικό μας πνεύμα απαιτήσεις στην κυβέρνηση. Περιμένουμε να θέσει θέμα στην βουλή προς επίρρωση των λεγόμενων του. Το ίδιο Απαιτούμε και από τους λοιπούς βουλευτές της Κορινθίας αλλά και όλους τους βουλευτές της χώρας. Ήρθε η ώρα όλοι οι εκλεγμένοι να μιλήσετε αντιπροσωπευοντας το εκλογικό σώμα και όχι το σύστημα. Αλλιώς θα μας βρίσκετε πλέον μπροστά σας όλο και πιο συχνά.
Όταν κατέφτασε η κ. Γκάγκα, ευτυχώς οι αστυνομικές δυνάμεις μας προφύλαξαν και μας προστάτευσαν από κάθε ανεπιθύμητη επαφή μαζί της και με το επιτελείο της.
Οι Αγώνες άρχισαν… Ο τρόμος που ασκεί το σύστημα απέναντί μας δεν περνάει πια. Ήρθε η ώρα να νιώσετε εσεις την πίεση…
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz