Connect with us

Αθλητισμός

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΣ στο Κύπελλο – Τον Elivelto των 150.00 ευρώ υπόσχεται ο Κούγιας

Published

on

Άνετη πρόκριση πήρε ο ΠΑΣ Κόρινθος στους 4 του Κυπέλλου Κορινθίας κερδίζοντας με 6-0 τον Κύψελο, ενώ μαζί του πέρασε και ο Τενεάτης που κέρδισε στις καθυστερήσεις με 2-1 τον Ηρακλή στο Ξυλόκαστρο. Την άλλη Τετάρτη γίνονται τα παιχνίδια ΑΟ Λουτράκι – Ισθμιακός και Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Ελλάς Βέλου.

Ο ΠΑΣ πάντως προετοιμάζεται για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς υπάρχουν τρία ματς μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων -με Μεσολόγγι εντός, Ερμιονίδα εκτός και το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο στο ΔΑΚ την τελευταία αγωνιστική του 2023.

Για το 2024 ο Αλέξης Κούγιας έχει υποσχεθεί αλλαγές στο ρόστερ, καθώς, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ομάδας, “την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποχωρήσουν όσοι εκ των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αμείβονται δυσανάλογα με την αγωνιστική τους προσφορά για να αντικατασταθούν από άλλους οι οποίοι δεν θα βλέπουν την ιστορική και όμορφη πόλη μας ως τόπο διακοπών και καλοπέρασης“. Ταυτόχρονα, όμως, γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του βραζιλιάνου επιθετικού Elivelto (φωτό κάτω), ενός ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά ικανά να αλλάξουν την τύχη της ομάδας, αφού πρόκειται για παίκτη διεθνούς κλάσης με εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα…

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz