Connect with us

Επικαιρότητα

Ευχές από τον πολιτικό κόσμο για ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά

Published

on

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας ευχήθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το ισχαιμικό επεισόδιο και τη νοσηλεία του στο Αγία Όλγα, με  πρώτο απ’ όλους τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνομίλησε μαζί του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε πολύ γρήγορα και έστειλε της ευχές του, ενώ αισιόδοξο μήνυμα έστειλε ο πολιτικός προϊστάμενός του, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων εύχονται, επίσης, το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έγραψε στο Twitter: «Φίλε Νίκο είμαι σίγουρος ότι θα βγεις ακόμα πιο δυνατός και από αυτήν την μάχη! Πολλά περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην οικογένεια και στα καθήκοντα σου! Κράτα γερά!».

«Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά», έστειλε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ευχήθηκε «καλή ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, τον άνθρωπο που εργάσθηκε με αυταπάρνηση για την υγεία και την ασφάλειά μας από τον Ιούλιο του 2019», όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και στο Facebook.

Κυβερνητικές πηγές γνωστοποιούν, δε, πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ. Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά επισκέφτηκε στο νοσοκομείο Αγ. Όλγα, ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές. «Ευχόμαστε στον Νίκο Χαρδαλιά και την οικογένεια του γρήγορα περαστικά και καλή επάνοδο στα καθήκοντα του», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά έστειλε με ανάρτησή του στο twitter και το facebook ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης. «2 χρόνια τώρα δίνει τον καλύτερο του εαυτό υπηρετώντας την πολιτική προστασία στην Πατρίδα μας!», ανέφερε.

«2 χρόνια τώρα δεν έχει κλείσει κινητό, δεν έχει ξεκουραστεί, δεν έχει δει την οικογένεια του. 2 χρόνια έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσει πρωτοφανείς κρίσεις και κατά την γνώμη μου τα έχει καταφέρει εξαιρετικά».

«Αγαπητέ φίλε Νίκο καλή ανάρρωση. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα επιστρέψεις στα καθήκοντα σου ακόμη πιο δυνατός».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz