Connect with us

Τέχνες

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Αυτός είναι ο λόγος που δεν αντέχει να δει σε επανάληψη τη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”

Published

on

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε χθες βράδυ η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετική με τη σειρά που την έκανε γνωστή, “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν βλέπει σήμερα τις επαναλήψεις της γνωστής σειράς με την ίδια να απαντάει πως δε θέλει καθόλου να βλέπει τα επεισόδια καθώς δε μπορεί να σκέφτεται πώς ήταν τότε και πώς σήμερα. Μάλιστα, στη συνέχεια, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σημείωσε πως θα συμμετείχε σε ένα ενδεχόμενο remake, ωστόσο μόνο αν υποδυόταν τη μητέρα της μαθήτριας.

Παναγία μου, αυτό είναι πολύ κακό, γιατί εγώ το βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό πολύ.”

“Τι να κάνω ακριβώς; Που ήμουν 23 ετών και είμαι 44. Τι να κάνει η Μαρίζα τώρα, για πες; Νομίζω ότι δεν θα δεχόμουν και δεν θα μπορούσε και να γίνει, γιατί ήταν η μαθήτρια με τον δάσκαλο.”

Θα μπορούσα όμως να κάνω τη μητέρα της μαθήτριας που ερωτεύεται τον δάσκαλο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και θα το έκανα με μεγάλη χαρά.”

 

missbloom.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz