Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Επιμένει ο Νανόπουλος: “υπάρχει πρόβλημα στο γήπεδο, μπορούσατε να το λύσετε με ένα τηλεφώνημα”

Published

on

«Θα κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση στον δήμο» ανέφερε χτες στο δημοτικό συμβούλιο ο Βασίλης Νανόπουλος, απαντώντας σε όσα είπε ο δήμαρχος Κορινθίων, τον οποίο μάλιστα, κάλεσε να ακούει προσεχτικά αυτά που λέει.

Ο κ. Νανόπουλος επέρριψε την ευθύνη για τους υψηλούς τόνους τους οποίους έχει υιοθετήσει στους συνεργάτες του δημάρχου και ειδικά στον εκπρόσωπο Τύπου, Τάσο Μποζίκη: «Νομίζουν πως ακόμα κάνουν αντιπολίτευση…» , σχολίασε χαρακτηριστικά.

Επί της ουσίας, για το ζήτημα του γηπέδου, ανέφερε πως αυτό που είπε ήταν να υπάρξει επαφή με την ομάδα: «Θα το ξαναπώ όσο πιο προσεκτικά μπορώ. Θα αρκούσε ένα τηλεφώνημά σας στον Περιφερειάρχη, όπως είχε γίνει από εμένα, να λυθεί ένα πρόβλημα που υπάρχει. Να μην πω περισσότερες λεπτομέρειες, αμα θέλετε κατ ιδίαν θα σας πω. Η παράταση που είχε δοθεί από τον πρώην περιφερειάρχη σε αίτημα δικό μου έληξε 31-12-2023. Αν είχατε μιλήσει με τον Περιφερειάρχη θα μπορούσε να δοθεί νέα παράταση. Μακάρι να ταχτοποιηθούν όλα…».

Για το θέατρο ο τέως δήμαρχος υπογράμμισε πως υπάρχουν προβλήματα με το θέατρο τα οποία είναι πολλών ετών: «Ωστόσο επί των ημερών μας κανένα από αυτά τα προβλήματα δεν βγήκε στην επιφάνεια, ούτε δημιούργησε κινδύνους για την ασφάλεια όσων το χρησιμοποιούν…».

Τέλος, ο κ. Νανόπουλος έθεσε στην συζήτηση το θέμα της έξωσης της ομάδας μπάσκετ του ΚΑΟΚ από το κλειστό γυμναστήριο εννοώντας τους χώρους των γραφείων. Μάλιστα επικαλέστηκε την απόφαση που είχε λάβει το δημοτικό συμβούλιο σε προηγούμενη συνεδρίαση να μην υπάρξει καμία έξωση σε κανέναν σύλλογο μέχρι να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την κατανομή των δημοτικών χώρων στους συλλόγους.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz