Connect with us

Επικαιρότητα

Επιδείνωση Express από το βράδυ της Τρίτης!

Published

on

🌨🌊🌧Πρόσκαιρη επιδείνωση από απόψε το βράδυ και από τα βόρεια με χειμωνιάτικο μοτίβο🌧🌬🌨
🔹Τα κυρία χαρακτηριστικά θα είναι οι
🌧Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας
🌨Ασθενείς κατά βάση χιονοπτώσεις
⛈🌊Τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια τμήματα
🌊💨Ισχυροί άνεμοι τοπικά
🔻🌡Πτώση της θερμοκρασίας κατά 7 με 8 βαθμούς σε σχέση με σήμερα.
Αναλυτικά οι περιοχές που θα επηρεαστούν με χρονική σειρά.
🔹🌨🌧Από τις επόμενες ώρες η Ήπειρος η Μακεδονία η Θράκη με τοπικές βροχές στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά ενώ πιθανόν να χιονίσει και μέσα στις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας την νύχτα και αργότερα προς το ξημέρωμα σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.
🔹🌧🌊🌨Από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης και μέχρι το απόγευμα θα επηρεαστούν η Θεσσαλία η Εύβοια η Στερεά η Βόρεια Πελοπόννησος και στην συνέχεια η υπόλοιπη Πελοπόννησος με τοπικές βροχές στα πεδινά κατά τόπους και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αχαΐας της Κορινθίας και πιθανόν της Αρκαδίας.
🌧🌊⛈Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα νησιά του νότιο ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες.
⚠️🌊 Οι βόρειο ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν αρκετά ενισχυμένοι στο Αιγαίο και τον Πατραϊκό κόλπο με ένταση να φτάνει τοπικά και τα 7 μποφόρ.
🔹Εξασθένηση των ανέμων την Πέμπτη με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.
🔹Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή με επιστροφή των νοτιάδων,ενώ δεν θα λείψουν λίγες βροχές και καταιγίδες στα δυτικά.
🌍Στον χάρτη βροχής και χιονιού και θερμοκρασιών βλέπουμε τις περιοχές που θα επηρεάσει από βορά προς νότο το σύντομο αυτό πέρασμα και τις θερμοκρασίες σε κάποιες περιοχές της χώρας.
Καλό σας απόγευμα.

Πηγή: Peloponnese Weather

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz