Connect with us

EDITOR

Επίσκεψη Τατούλη στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων – Εξαιρετική η πορεία!

Published

on

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.Βαγγέλη Γιαννακούρα, κ.Γιώργο Ρουμελιώτη και την κα.Κωνσταντίνα Νικολάκου, στην περιοχή της Παλαιόχουνης στην Αρκαδία στο χώρο της κατασκευής της μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ. Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» πραγματοποίησαν αυτοψία στους χώρους προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων και ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόοδο των εργασιών από τους υπεύθυνους του εργοταξίου αλλά και για την έναρξη της δοκιμαστικής φάσης της προσωρινής διαχείρισης.
«Επισκεφθήκαμε αυτό το σπουδαίο έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος για την πορεία του. Θα ήθελα να επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι η συγκεκριμένη ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό έργο της Πελοποννήσου και ένα από τα μεγαλύτερα της Χώρας και ταυτόχρονα το φθηνότερο για τον πολίτη.
Το έργο με την ολοκλήρωση του θα είναι επισκέψιμο από εκπαιδευτικά ιδρύματα, φορείς και πολίτες που σκοπό έχουν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν περιβαλλοντολογικά. Επίσης οι Δημοτικές Αρχές πρέπει πολύ γρήγορα να εκμεταλλευτούν τα οφέλη που τους προσφέρει αυτό το έργο και να προβούν σε μείωση των τελών.
62

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz