Connect with us

Επικαιρότητα

Επίσκεψη στην Ι.Μ.Κορίνθου πραγματοποίησε ο Κ. Μητσοτάκης

Published

on

Τον Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέφθασε στο Επισκοπείο περί τις 9:30 το πρωί συνοδευόμενος από την σύζυγό του κ. Μαρέβα Μητσοτάκη, τον βουλευτή του Νομού κ. Χρήστο Δήμα και τους υπολοίπους επιτελείς του. Στην Αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου εκτός από τον Μητροπολίτη,τον υποδέχθηκαν ο Θεοφ. Επίσκοπος Κεγχρεών Αγάπιος, Πρωτοσύγκελλος και άπαντες οι Κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των Γραφείων της Ι. Μητροπόλεώς Κορίνθου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα ο Μητροπολίτης και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως συζήτησαν κι αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για εκκλησιαστικά, πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο κεφάλαιο που αφορά τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας και στην τρέχουσα επικαιρότητα των εν εξελίξει εκλογικών αναμετρήσεων.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος πρόσφερε στον κ. Μητσοτάκη και στην σύζυγό του, ως αναμνηστικό δώρο, την εικόνα του Ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κορίνθου Αποστόλου Παύλου για να τον εμπνέει, κατά την επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του,  τα οποία του ευχήθηκε να πραγματοποιεί με χρηστότητα και ζήλο προς δόξαν Θεού και εξυπηρέτηση του Λαού μας.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz