Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη Ηλία Ψινάκη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (Φωτο)

Published

on

Ο Ηλίας Ψινάκης, που ηγείται της πολιτικής κίνησης «Πολίτες» συναντήθηκε σήμερα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα επισκεφθήκαμε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμο Β´(δάσκαλο μου στο σχολείο), για να πάρουμε την ευχή του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε με τους «ΠΟΛΙΤΕΣ» για τις Ευρωεκλογές.

Του εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου για την μεγάλη του βοήθεια μετά την τραγική καταστροφή στο Μάτι. Η Εκκλησία ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή στο τιτάνιο αγώνα για να επανέλθει η κανονικότητα. Ανέφερα στον Αρχιεπίσκοπο πως ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

Στη συνέχεια του παρουσίασα τον Επαμεινώνδα Εμμανουηλάκη, Υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τους «ΠΟΛΙΤΕΣ», καθηγητή, εκπαιδευτικό με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιώσιμη Ανάπτυξη-Διαχείριση Περιβάλλοντος, υποψήφιο Διδάκτορα στην ανάλυση κύκλου ζωής προϊόντων και υπεύθυνο για τα Εκκλησιαστικά, φιλανθρωπικά και ανθρωπιστικά θέματα του συνδυασμού.

Αναλύσαμε στον Αρχιεπίσκοπο γιατί δημιουργήθηκαν οι «ΠΟΛΙΤΕΣ» και τι μπορούν να πετύχουν για την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Θέλω απ’ τα βάθη της καρδιάς μου να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμπαράσταση του και την πνευματική δύναμη που μας έδωσε να πετύχουμε τους στόχους μας».FacebookTwitterFacebook Messenger

Πηγή : Ηλέκτρα


Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz