Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Επίθεση Σταυρέλη σε Τίμο Πιέτρη και Νανόπουλο: μιλάει για “υπόγειες διαδρομές” στον Δημόπρακτο

Published

on

Με την φράση «δεν παραδίδω την πόλη και τον δήμο σε τρίτους» ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης υπογράμμισε με έμφαση, πριν από λίγη ώρα σε συνέντευξη Τύπου, την πρόθεσή του να σπάσει εν τη γενέσει της την απόπειρα που έγινε χτες το βράδυ στον «Δημόπρακτο» να ανατραπούν οι ισορροπίες στην διοίκηση του φορέα και να μείνει ο δήμος Κορινθίων στο περιθώριο.

Η συνέντευξη Σταυρέλη ήταν μία ολομέτωπη επίθεση κατά του Τιμολέοντος Πιέτρη και του Βασίλη Νανόπουλου, τους οποίους ο δήμαρχος Κορινθίων κατήγγειλε για “ανίερες συμμαχίες”. Παράλληλα προανήγγειλε εξελίξεις εντός του Δημόπρακτου την επόμενη εβδομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά, “σύντομα ανακοινώνουμε τις νέες εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημόπρακτου, σύμφωνα με τον Νόμο…”.

«Χθες έγινε μια απρέπεια σε βάρος της πόλης και του δήμου Κορινθίων», είπε ο κ. Σταυρέλης. «Δυστυχώς διαψεύστηκα για τη θέση μου να συμμετάσχουν σε όλα τα νομικά πρόσωπα και τον «Δημόπρακτο», μέλη της αντιπολίτευσης. Κατά τη συνεδρίαση της 5ης Φεβρουαρίου ο κ. Νανόπουλος επιβεβαίωσε ρητά στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι πούλησε την πόλη και τον Δήμο με ανίερες συμμαχίες εκτός Δήμου Κορινθίων.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης σε καθοριστική συνεδρίαση του αναπτυξιακού οργανισμού Δημόπρακτος, ψήφισε ενάντια στα συμφέροντα της πόλης και του Δήμου Κορινθίων. Μάλιστα δεν εγκρίθηκε με τη συμμετοχή των άλλων δύο μετόχων Λουτρακίου και Βέλου – Βόχας, η πρόταση του Δήμου Κορινθίων και της Δημοτικής Αρχής για δύο σημαίνοντα πρόσωπα, τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ταγαρά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.

Πλέον έγινε φανερό σε όλους ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο κορινθιακός λαός μας έδωσε εντολή να διοικήσουμε. Μόνη μας έγνοια είναι τα συμφέροντα των δημοτών μας. Εμείς προχωράμε μπροστά, δεν κοιτάμε το παρελθόν και τα αλλάζουμε όλα.

Σύντομα ανακοινώνουμε τις νέες εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημόπρακτου, σύμφωνα με τον Νόμο και την περαιτέρω συνεργασία μας. Η δημοτική αρχή δεν είναι όμηρος κανενός. Μόνος εντολέας είναι ο Κορινθιακός Λαός. Συμφωνίες για παράδοση της πόλης και του Δήμου σε τρίτους δεν είναι εφικτές με δημοτική αρχή Σταυρέλη. Μάλλον κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz