Connect with us

Επικαιρότητα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά;

Published

on

Τα νέα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής για την υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τη δουλειά της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο δικηγόρος της Ιωάννας ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

 

Εντοπίστηκε το σημείο από όπου τηλεφώνησε η δράστιδα

Ακόμα μία εξέλιξη σημειώθηκε στην πορεία των ερευνών για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, καθώς οι αρχές φέρεται να εντόπισαν το τηλεφώνημα της δράστιδας προς την εταιρεία ταξί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Παρασκευής, οι Αρχές εντόπισαν τον τηλεφωνικό θάλαμο στο κέντρο της Αθήνας, από όπου η δράστιδα κάλεσε για να «κλείσει» το ταξί που θα την πήγαινε στο σημείο της επίθεσης.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαθέτουν και βίντεο από το οποίο ελπίζουν πως η 34χρονη θα αναγνωρίσει την μαυροφορεμένη γυναίκα.

Ωστόσο, δεν είναι θετική εξέλιξη το γεγονός ότι η τηλεκάρτα με την οποία έγινε το επίμαχο τηλεφώνημα διάρκειας 30 δευτερολέπτων δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη επικοινωνία.

Πηγή news.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz