Connect with us

Ελλάδα

«Ενεργοί μπαμπάδες»: Διαδικτυακή καμπάνια για την ψυχική υγεία των παιδιών και την συνεπιμέλεια

Published

on

Το Κίνημα Μπαμπάδων υπέρ των δικαιωμάτων του παιδιού, της Συνεπιμέλειας, του Ίσου Χρόνου Επικοινωνίας μεταξύ και των δύο γονέων, της Εναλλασσόμενης Κατοικίας και κατά της Γονικής Αποξένωσης, ξεκινά δυναμική καμπάνια και από τα social media

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά, την έναρξη της διαδικτυακής τους καμπάνιας, προκειμένου να ενημερώσουν για τον στόχο της συνεπιμέλειας και την προστασία της ψυχικής υγείας των παιδιών που οι γονείς τους έχουν χωρίσει.

Με βάση το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Κανάκης, φιλοδοξούν – όπως αναφέρουν και σε σχετικό δελτίο Τύπου – να ξεκινήσει η τόσο αναγκαία αλλαγή προς τη συνεπιμέλεια ως βάση του οικογενειακού μας δικαίου, για την ύπαρξη ενός παιδοκεντρικού συστήματος που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των παιδιών από χωρισμένους γονείς.

Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης έγραψε:

«Γνωρίστηκα με τους «Ενεργούς Μπαμπάδες» μέσα στην καραντίνα όταν με προσέγγισαν για να στηρίξω τη δράση τους. Εκτίμησα πολύ τους ίδιους, τις αγωνίες τους, τον στόχο τους, τη διάθεσή τους να προστατέψουν πρωτίστως τα παιδιά και το ότι παλεύουν ως απλοί γονείς χωρίς κανενός άλλου είδους στήριξη.
Το σποτ αυτό ελπίζω να βοηθήσει στο να γίνει γνωστή η προσπάθειά τους και οι στόχοι τους.
Είτε έχουμε την τύχη να μην αντιμετωπίζουμε στις οικογένειές μας ανάλογα προβλήματα, είτε όχι, όσοι συμφωνείτε με το μήνυμα παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το.

Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το σποτ στο παρακάτω link:

Πηγή: newsbomb.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz