Connect with us

EDITOR

Εμφύλιος στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο: Ανακοίνωση “καταπέλτης” κατά του Προέδρου των διαιτητών

Published

on

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στο χώρο του Κορινθιακού ποδόσφαιρο μετά το περιστατικό με τις σφαίρες στο γήπεδο του Λουτρακίου. Εκτός από τα δύο σωματεία και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας, θέση έλαβε και ο Πρόεδρος των διαιτητών Χρήστος Βλαχοπάνος.

Σε αυτές τις δηλώσεις, πριν από λίγο, αντέδρασε η ομάδα Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, δημοσιεύοντας μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση στην οποία εγκαλειται ο Πρόεδρος τόσο για τις δηλώσεις του όσο και για την στάση του σε συγκεκριμένους αγώνες της ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τα λεγόμενα του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Νομού Κορινθίας θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε τα εξής. Κρίνεται το λιγότερο ως απαράδεκτο το γεγονός πως ο κύριος Βλαχοπάνος επιλέγει να εξισώσει ένα περιστατικό ωμής τρομοκρατίας του διαιτητή Χονδρόπουλου με ένα σπρώξιμο ποδοσφαιριστή στον διαιτητή Ψυχογιό.

Οσον αφορά το γεγονός που μας αφορά, καταδικάσαμε την ενέργεια του παίκτη μας άμα τη γενέσει της. Παράλληλα, σε συζητήσεις τόσο με τον κύριο Ψυχογιό όσο και με ανθρώπους του αντιπάλου σωματείου, τονίσαμε την απέχθειά μας σε τέτοιας μορφής αντιδράσεις και την προσπάθειά μας να πάψουν να υφίστανται ανάλογες συμπεριφορές στον αθλητισμό.

Οταν πάντως δέχθηκε ένα βάναυσο χτύπημα ποδοσφαιριστής μας πριν από κάποιους μήνες εν μέσω αγωνιστικού χώρου, ο κύριος Βλαχοπάνος δεν επέδειξε την ίδια ζέση να σχολιάσει δημοσίως. Θα θεωρήσουμε απλά πως δεν βρήκε τον χρόνο να το κάνει, καθώς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θυμήθηκε να προβεί σε ανακοινώσεις όταν βρεθήλαμε στην πλευρά του θύτη και όχι αυτή του θέματος.

Επίσης, ζητάμε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Νομού Κορινθίας να μας αιτιολογήσει το εξής περιστατικό. Στην αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής στην έδρα του Ασπροκάμπου, μετά τη λήξη είπε επί λέξει στον αρχηγό μας στα αποδυτήρια «Να ξέρεις ότι σήμερα είχαμε έρθει έτοιμοι. Αν έλεγε έστω και… κιχ ο Σούλης Κουτσούκος, θα τιμωρείτο με κίτρινη κάρτα». Μήπως λοιπόν η συγκεκριμένη κουβέντα δείχνει την εμπάθεια που έχει ο κύριος Βλαχοπάνος έναντι της ομάδας μας;

Αφού λοιπόν ζητήσαμε την απάντησή του θα απαιτήσουμε κάτι άλλο. Την άμεση ανασκευή των δηλώσεών του με τις οποίες μας εξισώνει με μπράβους και τρομοκράτες, οι οποίοι εκφοβίζουν ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τους απειλούν ευθέως με δολοφονία. Αν δεν το πράξει, είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε την τιμή του σωματείου και ημών που αχολούμαστε με αυτό στις δικαστικές αίθουσες.

ΥΓ: Μήπως θα έπρεπε να θεωρήσουμε τη στόχευση του κυρίου Βλαχοπάνου ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα γεγονότων που μας δείχνουν ότι δεν θέλουν την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου στη Β’ Κατηγορία; Αν όντως ισχύει, δεν θα αλλάξουμε κάτι στη στάση μας. Απλά θα γνωρίζουμε πλέον φανερά με τι αντιπάλους έχουμε να κάνουμε.

 

Η ανακοίνωση που προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας από τον Άγιο Βασίλη είναι η κάτωθι:

Μετά και το τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα εναντίον συναδέλφου μας πριν τον αγώνα ΑΟΛ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ο Σ.Δ.Π. Κορινθίας καταλήγει στο ανωτέρω συμπέρασμα καταδικάζοντας φυσικά αυτή την εγκληματική ενέργεια. Επίσης καταδικάζει την ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση σε βάρος διαιτητή μας που δέχτηκε από παίκτη της ομάδας του Αγ. Βασιλείου για την μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.Τα περιστατικά συσσωρεύονται ανησυχητικά.

 

Κύριοι παράγοντες ξεκαθαρίστε μέσα σας τι είδους ποδόσφαιρο θέλετε, δε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ανάλυση αυτή τη στιγμή παρότι έχουμε άποψη την οποία θα εκφράσουμε εκεί που πρέπει.Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια καταβάλει προσπάθειες οι οποίες δεν αρκούν.Για το λόγω αυτό καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου, για μία ακόμα φορά, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, παράγοντες – διαιτητές – προπονητές και να συμφωνήσουμε με οποιοδήποτε κόστος, να αποβάλλουμε αποβράσματα που λερώνουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.Το πρόβλημα δε λύνεται μόνο με τις προσπάθειες της εκάστοτε διοργανώτριας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να λυθεί μόνο από τους διαιτητές.

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz