Connect with us

Ελλάδα

Ελιωσαν όλοι: Γορίλας σε ζωολογικό κήπο τρελάθηκε με βρέφος-επισκέπτη

Published

on

Ενθουσιάζει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων η συγκινητική στιγμή που μία επισκέπτης σε ζωολογικό κήπο δείχνει το νεογέννητο μωρό της σε μία μητέρα γορίλα η οποία φαίνεται να γοητεύεται από την εικόνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έμιλι Όστιν από το Τζέφερσον, κάθισε διπλά στον γυάλινο περίβολο εντός του οποίου βρίσκονται οι γορίλες σε ζωολογικό κήπο της Βοστώνης έχοντας στα χέρια της τον 5 εβδομάδων γιο της Κάνιον. Σε βίντεο που τράβηξε ο σύζυγος της φαίνεται η Κίκι ο γορίλας να πιέζει το πρόσωπό της στο τζάμι για να δει καλύτερα το μωρό.

Ο 39χρονος γορίλας γέννησε το πέμπτο μωρό της τον Οκτώβριο, που είναι και ο πρώτος της γιος, Πάμπλο.

Η συνάντηση ενθουσιάζει και όλους τους παρευρισκόμενους. «Ω, θεέ μου», ακούγονται να φωνάζουν κάποιοι. «Είναι τόσο χαριτωμένο», ακούγεται να σχολιάζει κάποιος ενώ η Όστιν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από την Κίκι είναι το μωρό της. Λίγα λεπτά αργότερα, η Κίκι σηκώνει τον Πάμπλο και τον δείχνει στους επισκέπτες.

«Για πάνω από 5 λεπτά καθόταν εκεί κοιτώντας [τον Κάνιον], απλά κοιτούσε επίμονα, με τόση αγάπη», είπε η Όστιν στο News Center Maine. «Όταν μπήκα στο ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είχαμε αυτήν την εμπειρία. Ήταν τόσο όμορφο», συνέχισε.

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz