Connect with us

Ελλάδα

Εκνευρίστηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη στάση της Ζάννας Σίριακ στο My Style Rocks

Published

on

Ο κριτής του My Style Rocks 3 δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στο επεισόδιο της Δευτέρας όταν αντίκρισε μπροστά του την Ζάννα Σίριακ.

Η παίκτρια, είχε επιλέξει να φορέσει ένα παντελόνι, ιδιαίτερα μακρύ, που ακουμπούσε στο πάτωμα ενώ σύμφωνα με το concept που παρουσίασε, ήταν δασκάλα.

Μόλις η Κατερίνα Στικούδη, του έδωσε τον λόγο να σχολιάσει την ενδυματολογική επιλογή της παίκτριας, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε.

«Ζάννα, αν θεωρείς ότι, επειδή δεν γνωριζόμαστε στη πραγματικότητα, βλέπουμε αυτό που εσείς μας επιτρέπετε. Εσύ λογικά, θεωρείς τον εαυτό σου ένα σοβαρό κορίτσι που ήρθε εδώ να μας δείξει ωραίες εικόνες. Ένας σοβαρός άνθρωπος, όταν του λένε συνέχεια κάτι, και λέει συνέχεια πχ “είναι κουραστικό να μου λέτε για το μήκος και μένα μου αρέσει”, αυτό δεν δείχνει σοβαρότητα σε μένα. Εγώ δεν μπορώ να δω δηλαδή ένα κορίτσι που λέει ότι είναι δασκάλα και θα πάει μια βόλτα τα παιδιά του σχολείου με ένα παντελόνι που σέρνεται στο πάτωμα. Όταν θα πάνε οι γονείς να πάρουν τα παιδιά τους θα δουν μια δασκάλα με ένα σκισμένο και βρώμικο παντελόνι το οποίο δεν τη νοιάζει και θέλει να είναι κουλ» ανέφερε αρχικά ο κριτής.

«Θεωρώ ότι δεν σέβεσαι ούτε τον διαγωνισμό, ούτε τις συμπαίκτριες σου, ούτε εμάς» συνέχισε να λέει και πρόσθεσε: «Άμα εσένα σου αρέσει αυτή η εικόνα και δεν θεωρείς πως υπάρχει πεδίο βελτίωσης σημαίνει πως ότι είχες να πάρεις από αυτό το παιχνίδι το πήρες, ότι ήταν να μάθεις το έμαθες».

Τέλος ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Αν συνεχίσεις να απαξιείς τις προτάσεις και τις συμβουλές μας θεωρώ ότι δεν έχεις θέση εδώ» και την βαθμολόγησε με 1.

Πηγή: newsbeast.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz