Connect with us

Ελλάδα

Εκλογές ΗΠΑ 2020 Αποτελέσματα – «Βόμβα» Τραμπ: Έγινε νοθεία! Θα πάω στο Ανώτατο Δικαστήριο

Published

on

Με πανηγυρικό ύφος ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στους οπαδούς του για τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

«Είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη γιορτή, κερδίζουμε παντού», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του, την ώρα που συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

«Αυτή είναι η πιο αργοπορημένη συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το αμερικανικό λαό για τη φανταστική υποστήριξη. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να «απομαγέψει» το δικό μας κοινό», προσέθεσε και τόνισε «έχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ»,

«Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε ποτέ να τις πάρουμε, όπως τη Φλόριντα. Πήραμε τη σπουδαία πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας, την Τζόρτζια. Αλλά κυρίως, κερδίζουμε την Πενσιλβάνια. Είμαστε μπροστά», τόνισε ο Τραμπ ρίχνοντας τη «βόμβα» για προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο περί νοθείας των εκλογών.

Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο – Νοθεία στις εκλογές

Καταγγέλλοντας τους Δημοκρατικούς για νοθεία, σημείωσε πως θα απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ώστε να μη προστεθούν ψήφοι μετά τις 4 το πρωί.

«Αυτή είναι μια απάτη, είναι μια ντροπή για τη χώρα μας, πραγματικά τις κερδίσαμε τις εκλογές. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το Έθνος μας. Θα πάμε στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση, δεν πρέπει να προσθέτουν ψήφοι» τόνισε και κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πένς.

Δείτε την ομιλία του:

Το μήνυμα του Τραμπ που έκρυψε το twitter

«Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα», δήλωσε νωρίτερα με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγο αργότερα το twitter απέκρυψε το tweet του, ως αμφισβητούμενο.

Σε επισήμανσή του προς τους χρήστες, το Twitter αναφέρει, ότι «ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία», αναφέρει η πλατφόρμα στην επισήμανσή της στο μήνυμα του Τραμπ.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz