Connect with us

Επικαιρότητα

Εκδήλωση για την Επιδοτούμενη Κατάρτιση εργαζομένων και την Πιστοποίηση Γνώσεων στον κλάδο των εξαγωγών

Published

on

Ενημερωτική Εκδήλωση για Επιδοτούμενη  Κατάρτιση εργαζομένων και Πιστοποίηση Γνώσεων στον κλάδο των εξαγωγών

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, που αποτελεί την κεντρική εξαγωγική οργάνωση της χώρας, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Έργου με τίτλο:
«Εξειδικευμένο Στέλεχος Χρηματοοικονομικών, Πληροφοριακών και Διασυνοριακών Διαδικασιών Διεθνούς Εμπορίου».  

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κύριος Πιτσάκης Παναγιώτης καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, κύριος Μπασσάμ Αζάρ.

To Έργο υλοποιείται σε Πανελλαδικό επίπεδο και οι δράσεις που περιλαμβάνει αφορούν στην κατάρτιση εργαζομένων & στην πιστοποίηση γνώσεων που θα αποκτηθούν σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικός Συνεργάτης του Έργου κύριος Χαλικιάς Ιωάννης.

Αντικείμενο του Έργου είναι η στοχευμένη επαγγελματική κατάρτιση και η αντίστοιχη πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε εκπαιδευτικά αντικείμενα που έχουν άμεση και θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος από εκπροσώπους  των φορέων κατάρτισης και πιστοποίησης που έχουν αναλάβει τις εν λόγω δράσεις.

Από την υλοποίηση του Έργου αναμένεται να ωφεληθούν 865 εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα.  
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα διαρκέσει έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz