Connect with us

EDITOR

Είπαν «όχι» στην τουριστική προβολή Σταυρέλης – Πνευματικός!

Published

on

Τι θα πουν στους επιχειρηματίες που προετοιμάζονται για την σαιζόν και προσδοκούν στην καλύτερη δυνατή προβολή;

Την αρνητική ψήφο των κυρίων Σταυρέλη και Πνευματικό έλαβε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου η τουριστική προβολή του 2021. Σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις προετοιμάζονται για την επαναλειτουργία τους μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναστολής, ειδικά της εστίασης, οι δυο παρατάξεις είπαν ένα μεγαλεπίβολο ΟΧΙ.

Οι δυο επικεφαλής αν μη τι άλλο θα πρέπει να εξηγήσουν στον κόσμο που περιμένει να εργαστεί. Στους επιχειρηματίες που επενδύουν. Στην πόλη που προσδοκά να καταστεί προορισμός!

Υπερίσχυσε η πολιτική κόντρα; Τα μικροπολιτικά οφέλη; Η αντιπολίτευση;  Πόσο αυτά όλα αφορούν μια τοπική οικονομία λαβωμένη;

Ο κ.Σταυρέλης στην ανάρτηση του λέει τι ψήφισε και όχι τι καταψήφισε που ήταν και το σημαντικότερο. Είναι λακωνικός ενώ τελευταία δεν το συνηθίζει τουναντίον με λεπτομέρειες αναφέρεται στα θέματα επιδιώκοντας να πείσει τους αναγνώστες του, ειδικότερα όταν η αρνητική ψήφος του έχει πολιτικό αντίκτυπο.

Ο κ.Πνευματικός από την πλευρά του τηρεί σιγή ιχθύος στους προσωπικούς του λογαριασμούς. Αρέσκεται σε σχόλια μόνο σε αναρτήσεις ανωνύμων προφίλ και σε σχόλια κάτω από τις ανακοινώσεις του δήμου στο facebook για το ΤΕΒΑ και για την δημοτική αγορά.

Ο χρόνος που η αγορά θα ανοίξει και η πόλη θα επανέλθει πλησιάζει. Και τότε οι επικεφαλής θα πρέπει στις δια ζώσης συναντήσεις τους με τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες να εξηγήσουν το χθεσινό όχι τους.

Ένα όχι που ευτυχώς δεν κατόρθωσε, όπως στην περίπτωση του ΞΕΝΙΑ της Αρχαίας Κορίνθου,  να γίνει ανάχωμα αφού το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία. Αυτό όμως διόλου δεν αφαιρεί την αξία της στάσης και θέσης των δυο πάλαι ποτέ συντρόφων.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz