Connect with us

EDITOR

Δ.Παπαγεωργίου: «Επαίτης» ο δήμος Σικυωνίων

Published

on

Τα «ήσυχα» αυτοδιοικητικά νερά της Σικυώνας έρχεται να ταράξει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, υποψήφιος Δήμαρχος της περιοχής στην τελευταία αναμέτρηση και δημοτικός σύμβουλος σήμερα. Ο κ.Παπαγεωργίου αρκετά συχνά εγείρει ζητήματα αναδεικνύοντας τα και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook προκαλώντας ερωτηματικά και μετατρέποντας εαυτόν σ΄ έναν πολιτικό αντίπαλο που ο Σπύρος Σταματόπουλος δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμά.

Με σημερινή του ανάρτηση ο κ.Παπαγεωργίου στα social μιλά για έναν Δήμο «επαίτη» ο οποίος αναζητά, προκειμένου να καλύψει υποχρεώσεις του σε ληξιπρόθεσμες οφειλές και διαταγές πληρωμών, επιχορήγηση από την Πολιτεία.

«Η πολυδιαφημισμένη φωτογραφία συνάντησης του Δημάρχου με τον ΤΕΩΣ Υπουργό Εσωτερικών δεν ήταν για αναπτυξιακά έργα λοιπόν. Ήταν για επαιτεία. Για σανίδα σωτηρίας στην απόλυτη οικονομική μπαχαλοποίηση του Δήμου» γράφει χαρακτηριστικά ο κ.Παπαγεωργίου επισυνάπτοντας την απόφαση η οποία δίνει στο δήμο Σικυωνίων 1,4 εκ ευρώ για την κάλυψη αυτών των αναγκών!

«Είδα κάπου ότι ο Δήμος μας δήθεν δεν έχει δάνεια (που έχει και μάλιστα πολλά και με χρονική μετατόπιση των οφειλών) και δεν θα επιτρέψω την κοροϊδία» καταλήγει ο κ.Παπαγεωργίου  

 Ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος δεν συνηθίζει να απαντά με ανακοινώσεις τύπου και δηλώσεις. Μια επιλογή που ενδεχομένως να μην αποδειχθεί μελλοντικά ως η ορθότερη πολιτικά.

Το post του κ.Παπαγεωργίου 

https://www.facebook.com/dimitrios.papageorgiou.50

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz