Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Δύναμη Εξέλιξης ο Πελοπίδας Καλλίρης στην διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων

Published

on

Επίσημη πρώτη για την “Δυναμη Εξέλιξης” και τον Πελοπίδα Καλλίρη το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο Κορίνθου με ξεκάθαρο το χρισμα της ΝΔ και θερμά λόγια στήριξης από τον πρώην πρόεδρο της γαλάζιας παράταξης Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη.

Στους παρόντες γαλάζιους αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς και στελέχη είδαμε μεταξύ άλλων τους Κώστα Κόλλια, Νίκο Ταγαρά, Δημήτρη Μήλιο. Δεν είδαμε τον Χρήστο Δήμα. Επιστολή στήριξης έστειλαν γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Επιλέγω την Κόρινθο γιατί ο τόπος μας χρειάζεται και αυτός είναι ο τόπος μου, είπε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του ο Πελοπίδας Καλλίρης εκφράζοντας παράλληλα την συγκίνηση του για τη στήριξη της παράταξης και το ηχηρό παρόν του κόσμου. “Με τιμάτε με την παρουσία σας και νιώθω υψηλότερη την ευθύνη” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Βασικό στοιχείο της υποψηφιότητας του θα είναι η σύνδεση με τον πολίτη. “Δεν με ενδιαφέρει η προβολή αλλά το έργο” τόνισε. Στόχος του να φτάσει τον δήμο Κορινθίων στο επίπεδο που του αξίζει και σκοπός του να υπηρετήσει τους δημότες της Κορίνθου. “Θέλω να γίνω Δήμαρχος όλων των Κορινθίων, ανεξαρτήτως κόμματος”, τόνισε.

Όσο για το όνομα του συνδυασμού “Δύναμη Εξέλιξης” γιατί όπως σημείωσε η υποψηφιότητα του δεν έχει σκοπό να μηδενίσει το όποιο καλό έχει γίνει στον Δήμο αλλά να το εξελίξει, καθώς η εξέλιξη προσώπων, πολιτικών και οράματος είναι το αυτονόητο.

Οι 8 βασικοί άξονες του προγράμματος

  • Δήμος Κορινθίων ως μοχλός ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.
  • Καθιέρωση του Δήμου ως τουριστικού προορισμού και προώθηση τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος – “Εμείς δεν θα φέρουμε κρουαζιερόπλοια, εμείς θα κατασκευάσουμε Μαρίνα”.
  • Κοινωνική πολιτική με άξονα τον άνθρωπο και της ανάγκες του.
  • Ανάδειξη του πολιτιστικού υπόβαθρου και της ιστορίας του Δήμου.
  • Βελτίωση ποιότητας ζωής και προστασία του περιβάλλοντος.
  • Εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας – “Εκεί θα παρέμβουμε σε κάθε χωριό και στην πόλη”.
  • Οικονομική και διοικητική ανασυγκρότηση του Δήμου.
  • Βελτίωση των δημοτικών υποδομών και δημιουργία νέων – “Δεν θα αφήσουμε το στρατόπεδο να είναι κέντρο μεταναστών θα είναι μια πνοή για την πόλη μας”.

Αυτοί είναι οι πρώτοι 24 υποψηφιοι του συνδυασμου “Δύναμη Εξέλιξης” ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ανέστης Γκρούτσης, Αλέξανδρος Σαρίδης, Αναστάσιος Καλομοίρης, Παντελής Αρβανιτάκης, Δέσποινα Μητρογένη, Ελένη Μπιθαρά, Ευαγγελία Στελέτου, Ευάγγελος Στούκας, Φιλιώ Γκίλλα , Γεράσιμος Μαργέτης, Γιάννης Τσάκωνας, Γιώργος Μπαλτζής, Γιώργος Μπόντζος, Γρηγόρης Στυλιανάκης, Ιωάννα Κοσμά, Κατερίνα Μερκούρη, Κατερίνα Ρέππα, Κυριάκος Καρασταμάτης, Νεκταρία Καρατζή – Αλατζάκη, Βαγγέλης Παπαιωάννου, Βασίλειος Πανταζής, Βασίλειος Γεώργαρης, Χρήστος Κορδώσης, Χρήστος Λιάπης.

Της Έφης Ροκανά

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz