Connect with us

Επικαιρότητα

Δολοφονία Αλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος – Εδωσε ονόματα

Published

on

Μεταφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης των 9 κατηγορούμενων για την δολοφονική επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκε ο 18χρονος Άλκης Καμπανός στην περιοχή του Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, 7 Φεβρουαρίου 2022.

Ο 23χρονος κατονόμασε όσους ήταν μαζί του

Προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Όπως ανακοίνωσε ο  δικηγόρος του 23χρονου  Θεόδωρος Σιμόπουλος σε δηλώσεις του  ο πελάτης του εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση, αλλά και τις βασικές κατηγορίες για ανθρωποκτονία ενώ κατονόμασε εκείνους, που όπως υποστηρίζει συμμετείχαν στην επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίστηκε, ότι όχι μόνο δεν είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, αλλά ότι δεν συμμετείχε καν στην δολοφονική επίθεση. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, μετέφερε με το αυτοκίνητό του τους δράστες, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στο όχημα και μόνο βγήκε από αυτό, χωρίς να πλησιάσει στον τόπο του εγκλήματος.

Επεσήμανε ότι, δεν είχαν άλλη πρόθεση πηγαίνοντας εκεί παρά μόνο να εκφοβίσουν οπαδούς της αντίπαλης ομάδας

Ο 23χρονος δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό όπως είπε περιστατικό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 23χρονος αναγνώρισε και κατονόμασε όσους ήταν μαζί του.

Εξιλαστήριο θύμα μιας τραγικής ιστορίας, λέει ο δικηγόρος του

Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο Star ο συνήγορος του 23χρονου είχε πει:

«Η ίδια η μητέρα του μου τηλεφώνησε όταν συνελήφθη ο γιος της προκειμένου να αναλάβω την υπεράσπισή του. Έτσι ώστε να μην είναι αυτός το εξιλαστήριο θύμα μιας τραγικής ιστορίας με πολλούς εμπλεκόμενους. Πρόκειται για μία εξαιρετική οικογένεια με μία μάνα αγωνίστρια που μεγαλώνει δύο παιδιά, έναν πατέρα με σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από σοβαρό τροχαίο για ένα παιδί, τον κατηγορούμενο, για τον οποίο τόσο ο κοινωνικός όσο και ο επαγγελματικός περίγυρος μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του».

Τέλος ευχαρίστησε τον Αλέξη Κούγια για τα καλά του λόγια προσθέτοντας πως γνωρίζει την οικογένεια του εντολέα του πάνω από 10 χρόνια.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz