Connect with us

EDITOR

Διμηνιό: Αντιμέτωποι με ακατάλληλο νερό και…αυξήσεις;

Published

on

Δημήτρης Παπαγεωργίου: Η αύξηση είναι τιμωρητικής μορφής σ ένα χωριό που τόσα χρόνια έπινε νερό από το καζανάκι! 
Ζήτημα νερού και πάλι στο δήμο Σικυωνίων και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα Διμηνιού. Αιτία αυτή τη φορά οι αυξήσεις που ήρθαν προς συζήτηση και ψήφιση σε έκτακτο μάλιστα δημοτικό συμβούλιο. Η παρέμβαση Παπαγεωργίου για τις αυξήσεις είναι καταπέλτης, το ίδιο και το σχόλια που την ακολουθούν από κατοίκους οι οποίοι καλούνται εν μέσω θέρους να βάλουν το χέρι τους βαθύτερα στην τσέπη προκειμένου να έχουν νερό το οποίο πίνετε.
Το Post του κ.Παπαγεωργίου αμέσως μετά την συνεδρίαση και την λήψη της απόφασης για την αύξηση. 
“Μόλις καταψηφίσαμε σε ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ την Απόφαση ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ.
Όχι γιατί έχω λαικίσει ποτέ.
Όχι γιατί είμαι με κείνους που ΔΕΝ πληρώνουν. Αυτούς τους έχουν άλλοι “πελάτες”.
Αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια τόσο μεγάλη αύξηση ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ σε ένα χωριό, που τόσα χρόνια έπινε νερό ΓΙΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.
Κράτησα το θέμα εντός χαμηλών αντιπολιτευτικών ορίων όταν προέκυψε, διότι η απραξία και η ασυνειδησία της Δημοτικής Αρχής να υπάρχει τέτοιας ποιότητας νερό στα σπίτια, δεν μπορεί να δώσει αφορμή γενικής δυσφήμησης της περιοχής μας και να καταστρέψει επαγγελματίες και τις οικογένειές τους.
Επίσης, γιατί πιστεύω βαθύτατα πως όταν κάτοικοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, τότε αυτή και μόνο αυτή δια των οργάνων της αποφασίζει, και οι πολιτικοί οφείλουμε να παρακολουθούμε αλλά όχι να καπελώνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.
Εδώ η Δικαιοσύνη αποφάσισε ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Και ήρθε η “ΤΙΜΩΡΙΑ” των κατοίκων ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Άλλο η λογική χρήση νερού, στην οποία ειμαι σύμφωνος και αφορά όλο το Δήμο για να αποφεύγουμε την κατασπατάληση και όχι μόνο το Διμηνιό, και άλλο η εξωπραγματική αύξηση σε μέσες καταναλώσεις και μάλιστα εν μέσω θέρους, που οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες σε νερό οικιακής χρήσης!!!!!”
Ενδεικτικά είναι και τα σχόλια της δημοσίευσης

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz