Connect with us

Ελλάδα

Διάγγελμα του πρωθυπουργού στις 7 για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Published

on

Σε επιφυλακή βρίσκεται η κυβέρνηση για την πρόληψη της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ενώ ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα στις 7 το απόγευμα για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 11:30 με τους περιφερειάρχες στους οποίους θα γίνει ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμεως, τον γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα για τον κορωνοϊο και θα γίνει συζήτηση για το συντονισμό κυβέρνησης-αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση του ιού.

Σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο Υγείας
Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βλέπει κατά τη διάρκεια της μέρας όταν χρειάζεται τον υπουργός Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Στις 17:00 θα έχει σύσκεψη με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, με βασικό αντικείμενο την ακτοπλοϊκή σύνδεση με Ιταλία.

Ο Πέτσας θα ανακοινώσει μέτρα
Τέλος, μέτρα της κυβέρνησης θα ανακοινωθούν από τον Στέλιο Πέτσα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και το απόγευμα ο πρωθυπουργός στο διάγγελμα που θα κάνει θα θέσει το γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.


Πηγή: iefimerida.gr



Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz