Connect with us

EDITOR

Δημοτική αγορά Κορίνθου: «Στοίχημα» για το Νανόπουλο- Αιτία παραίτησης για τον Πνευματικό – "αδιέξοδο» για τον Σταυρέλη

Published

on

  • Δήλωση βόμβα του πρώην Δημάρχου

  • «Aν ο Νανόπουλος φτιάξει την δημοτική αγορά, κανείς μας δεν πρέπει να είναι υποψήφιος το 2023!»

Στο κέντρο των αυτοδιοικητικών εξελίξεων φαίνεται πως μπαίνει η δημοτική αγορά Κορίνθου.

Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα στην προεκλογική περίοδο τους υποψηφίους αλλά και το δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία 10 χρόνια με εντάσεις και παλινωδίες, μετατρέπεται σε ” στοίχημα” για το δήμαρχο Νανόπουλο ο οποίος θα έχει βάλει ισχυρότατα όπλα στην φαρέτρα του εάν μετά την Παναγή Τσαλδάρη – έργο που παραδόθηκε βαλτωμένο από τον Αλ.Πνευματικό- παραδώσει στην πόλη για χρήση κ τη δημοτική αγορά αλλά κ σε “τελευταίο ασπασμό” για τον Αλέξανδρο Πνευματικό όπως παραδέχεται ο ίδιος!

“Αν τελειώσεις το έργο της δημοτικής αγοράς σ αυτήν τη θητεία κ.Δήμαρχε τότε κανείς από εμάς δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος το 2023” δήλωσε ευθαρσώς στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην Δήμαρχος αν και… Ο πρότερος βίος του πρώην δημάρχου σε ανάλογες δηλώσεις – δεσμεύσεις δεν είναι «έντιμος» ( ας θυμηθούμε τη δήλωση το βράδυ των εκλογών του 2014 πως το 2019 δεν θα είναι υποψήφιος η μη τήρηση της οποίας οδήγησε στην απόσχιση του Νίκου Σταυρέλη και για πολλούς, στην εκλογική ήττα του Αλέξανδρου Πνευματικού) έχει αξία να καταγραφεί όμως η δήλωση αφού υποδηλώνει τη σπουδαιότητα του έργου και την πολιτική αξία της υλοποίησης του.

«Έτοιμη το 2022» δηλώνει ο Νανόπουλος

Ο Δήμαρχος δίνει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης εντός της πρώτης θητείας.

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός στο έτος που τρέχει και υλοποίηση το 2022. “Δεν θα γίνει το έργο” σπεύδει να δηλώσει ο Νίκος Σταυρέλης ο οποίος όμως, μάλλον θα πρέπει ν ανησυχεί για τη δική του θέση στην εκλογική σκακιέρα του ’23 και όχι για το τι έργα θα κάνει ο νυν Δήμαρχος.

Μην ξεχνάμε πως οι εκλογές δεν θα διεξαχθούν με το εκλογικό σύστημα του 19, τα εκλογικά δεόμενα θα είναι ξεκάθαρα νωρίς, οι «πόλοι» δυο και οι θέσεις περιορισμένες.

Αν κανείς τώρα θεωρήσει βέβαιο πως οι πόλοι θα είναι «Νανόπουλος –Πνευματικός», ο επικεφαλής της Πνοής μοιάζει στριμωγμένος αν όχι εγκλωβισμένος αφού θα πρέπει να επιλέξει είτε την “επιστροφή” που θα σημάνει το τέλος της φιλοδοξίας περί δημαρχίας και την απώλεια στήριξης βεβαίως του εκλογικού σώματος που πίστεψε το αφήγημα της ρήξης, της αυτόνομης καθόδου και της διαφοροποίησης ,είτε της ταύτισης με τον νυν Δήμαρχο την όποιαν ανηλεώς ( και για πολλούς ματαίως) προσπαθεί ν αποτινάξει από πάνω του ωσάν να είναι ζυγός το τελευταίο διάστημα.

Η Δημοτική αγορά λοιπόν θα είναι το ήσσονος σημασίας ζήτημα για κείνον!

Για το δίδυμο Νανόπουλου – Πνευματικού πάλι όχι αφού για τον έναν θα σημάνει 2η θητεία και για τον άλλον ανεπιστρεπτί αποχώρηση από τα κοινά του δήμου.
Για την πόλη πάλι; Θα σημάνει ένα δυνατό και άκρως απαραίτητο «μπάι μπας» στην καρδιά του κέντρου !

Κι αυτό θα πρέπει σίγουρα να το σκεφτούν όλοι δεδομένου ότι σε μια “νεκρή” πόλη λίγη σημασία έχει ποιος είναι δήμαρχος.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz