Connect with us

EDITOR

ΔΕΥΑ Κορίνθου: Επιστρατεύονται οι γεωτρήσεις για 6 περιοχές του δήμου

Published

on

Το καμπανάκι κινδύνου είχε χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό. Η λειψυδρία και τα χαμηλά αποθέματα ύδατος σε συνδυασμό με την συνεχώς αυξανόμενη χρήση θα οδηγούσαν σε προβλήματα. Στην Κόρινθο το πρόβλημα θα ενταθεί τον Οκτώβριο είχε προεικονομήσει ο Δήμαρχος και ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ σε συνέντευξη τύπου για τον περιορισμό της χρήσης και τους ελέγχους στο δίκτυο ώστε οι διαρροές αλλά και οι παράνομες υδροληψίες να αντιμετωπιστούν, το πρόβλημα όμως ξεκίνησε ήδη. Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει πρόσμιξη νερού Στυμφαλίας με τις γεωτρήσεις σε 6 δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κορινθίων, τα 3 από αυτά στον πρώην δήμο Σαρωνικού, τα 2 στον πρώην δήμο Σολυγείας και στα Εξαμίλια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι λόγω της  μείωσης  του νερού των πηγών  της Στυμφαλίας  που υδροδοτούσε την περιοχή σας και προκειμένου να μην γίνονται καθημερινές πολύωρες διακοπές νερού, η υδροδότηση των  περιοχών  Εξαμιλίων, Λουτρών Ωραίας Ελένης, Αλμυρής, Κατακαλίου, Σοφικού και  Κόρφου θα γίνεται από νερό Στυμφαλίας και θα συμπληρώνεται από νερό γεωτρήσεων της περιοχής.

Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επανέλθει η υδροδότηση της περιοχής αποκλειστικά με νερό των πηγών Στυμφαλίας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να μην γίνεται σπατάλη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας .

Από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Γενικός Διευθυντής

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz