Connect with us

Επικαιρότητα

Δίκη Τοπαλούδη: «Μου ζήτησε να πάω να την τελειώσουμε, τη χτύπησε πρώτα με μπουνιά και μετά με το σίδερο» η ομολογία σοκ του ενός δολοφόνου

Published

on

Αλληλοκατηγορούνται οι δύο δολοφόνοι που προηγουμένως βίασαν την Ελένη – «Δεν έφταιγα» είπε ο Ροδίτης και δήλωσε μπαϊσέξουαλ – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται – Οι διάλογοι των δολοφόνων με τον πρόεδρο του δικαστηρίου

Σε ένα συνεχές «πινγκ – πονγκ» ανταλλαγής ευθυνών και… καρφωμάτων, επιδόθηκαν σήμερα, κατά τις απολογίες τους στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, το 2018 στη Ρόδο. Όπως είχαν πράξει και σε πρώτο βαθμό, οι δύο νεαροί, που είναι καταδικασμένοι σε ισόβια και επιπλέον 15 έτη κάθειρξης ο καθένας, άρχισαν και ενώπιον του Εφετείου, να κατηγορούν ο ένας τον άλλο για το στυγερό έγκλημα, πέφτοντας μάλιστα κάποιες φορές σε αντιφάσεις. Η έδρα υπέβαλε σωρεία ερωτήσεων και στους δύο δράστες προκειμένου να πέσει άπλετο φως στο στυγερό έγκλημα που είχε συνταράξει το πανελλήνιο.

«Δεν φταίω διότι δεν την ακούμπησα καν» ανέφερε αρχίζοντας την απολογία του στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος Ροδίτης υποστηρίζοντας πως δεν χτύπησε και δεν έριξε την κοπέλα στη θάλασσα. Όπως ισχυρίστηκε, ο συγκατηγορούμενος του αλβανικής καταγωγής, ήταν αυτός που κακοποίησε βάναυσα την 21χρονη φοιτήτρια όταν και οι τρεις τους βρέθηκαν στην εξοχική κατοικία της οικογένειάς του στους Πευκούς, στη Ρόδο.

«Δεν έφταιγα» επανέλαβε αρκετές φορές ο κατηγορούμενος και απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας είπε ότι με τον συγκατηγορούμενό του πήγαιναν μαζί στο γυμναστήριο και είχαν κοινή έξοδο με κοπέλες. «Για μία βραδιά βρεθήκαμε με μία κοπέλα και δεν ξαναμιλήσαμε και μετά είχαμε βρει δύο άλλες κοπέλες. Βρεθήκαμε για μία νύχτα και δεν βρεθήκαμε ξανά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Ροδίτης.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz