Connect with us

Επικαιρότητα

Δάφνη: Τη ζήλευα – Θόλωσε το μυαλό μου. Σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Published

on

Δάφνη: Τη ζήλευα - Θόλωσε το μυαλό μου. Σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Άγριο έγκλημα στη Δάφνη. Σκότωσε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε

Ένας 40χρονος δολοφόνησε το μεσημέρι την 31χρονη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και παραδόθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο δράστης, που είναι Αλβανός, έσφαξε τη γυναίκα, επειδή την ζήλευε, όπως ισχυρίστηκε. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Από τις πρώτες πληροφορίες φέρεται ο δράστης να είπε στους αστυνομικούς όταν πήγε στο ΑΤ Δάφνης, που παραδόθηκε μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου του ότι:

«Τη ζήλευα…Νόμιζω ότι με απατούσε. Θόλωσε το μυαλό μου και τη σκότωσα. Ήταν θέμα τιμής»

Το ζευγάρι είχε συχνά τσακωμούς. Όπως αναφέρει η real, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, και η κατάσταση φαίνεται ότι χειροτέρευε καθημερινά, καθώς στις 11 Ιουλίου να ενημερωθεί η αστυνομία, αφού η άτυχη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια και την άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν τους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πηγή:madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz