Connect with us

EDITOR

Γ.Παπαμιχαήλ: Αλλάξτε την απαράδεκτη στάση σας ως κοινότητα!

Published

on

Υψηλοί τόνοι και αντιπαράθεση στην Αρχαία Κόρινθο με αφορμή εθελοντική δράση στην είσοδο του χωριού εκ μέρους του ΣΕΑΚ και την παύση της από τον τοπικό Πρόεδρο Κώστα Παπαιωάννου. Ο ΣΕΑΚ θέλησε να προχωρήσει στο ασβέστωμα της εισόδου ενέργεια την οποίαν σταμάτησε ο Πρόεδρος. Ο σύλλογος ανέφερε το γεγονός στο διαδίκτυο προκαλώντας την τοποθέτηση του Προέδρου ο οποίο έγραψε “γάιδαρος σε ξένο αχυρώνα”. Απάντηση επί του ερωτήματος αν το χωριό είναι “αχυρώνας ” του Προέδρου από τον Πρόεδρο του ΣΕΑΚ ο Πρόεδρος της κοινότητας δεν υπήρξε.

Ο ασβέστης, ο αχυρώνας και ο…γάιδαρος!

Ακολούθησε όμως αντιπαράθεση μεταξύ του Προέδρου του ΣΕΑΚ και του Τοπικού συμβούλου Γιάννη Τσέλιου. Σημειώνεται εδώ πως παλιότερα Γιώργος Παπαμιχαήλ και Γιάννης Τσέλιος είχαν άριστες σχέσεις, μάλιστα το mypressnet, είχε δεχτεί και “υπόδειξη” από τον πρόεδρο του ΣΕΑΚ να μην σχολιάζει αρνητικά τον εν λόγω σύμβουλο! Ο Γιάννης Τσέλιος λοιπόν τάσσεται στο πλευρό ουσιαστικά του Κώστα Παπαϊωάννου και εγκαλεί τον Πρόεδρο του ΣΕΑΚ.

 

Γράφει συγκεκριμένα: Αλήθεια πριν ένα χρόνο και με πρωτοβουλία δύο τοπικών συμβούλων και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο αλλά καί τόν Δήμαρχο και επειδή δεν ξεχνώ και την εθελοντική βοήθεια τού ΣΕΑΚ ασπρισαμε την μάντρα.χωρις κανένα πρόβλημα. Αλήθεια τι άλλαξε φέτος . γιατί δεν ενημερώσατε τό τοπικό και δεύτερο αναλογίζεστε τίς ευθύνες ενός ατυχήματος τού συγχωριανού μας αν γινοταν και τι συνέπειες υπάρχουν χωρίς να έχετε πάρει άδεια . γι’αυτό καλό είναι πριν κάνετε κάτι μήν κοιτάτε μόνο την αυτοπροβολή σάς νά κοιτάτε και ποίο είναι το σωστό.”

Ο Γιώργος Παπαμιχαήλ χωρίς περιστροφές σήκωσε το γάντι καλώντας τον σύμβουλο και μέσω αυτού όλη την κοινότητα, να αναθεωρήσουν την απαράδεκτη στάση τους. “Πριν ένα χρόνο όντως υπήρχε προτοβουλία σου και συμμετοχή δική μας αλλά άδεια δεν υπήρχε. Ο δήμαρχος είχε γνώση μόνο και μόνο επειδή ο πρόεδρος δεν ήθελε τον εθελοντισμό. Για αυτό και κάθε φορά που ερχόταν ο δήμαρχος στο χωριό του έκανες παράπονο ότι ο πρόεδρος θεωρούσε τον εθελοντισμό παράνομο. Ο δήμαρχος προχωρήστε τους Εθελοντισμούς….. Α) υπήρχε τότε καμία γραπτή άδεια και μέτρα προστασίας για τους Εθελοντισμούς???? Απάντηση ΟΧΙ….. Β) Τότε που πήρες εσύ την προτοβουλία δεν είχες αναλογιστεί τις ευθύνες εάν γινόταν κάποιο ατύχημα??? Αυτό το σκέφτηκες τώρα???? Που πήρε την προτοβουλία άλλως (Ο συγχωριανός μας ο Αλμπέρτο) Γ) Έχουμε ζητήσει συνάντηση πάνω από δύο φορές και έχουμε πάρει αρνητική απάντηση η καθόλου απάντηση. Έχουμε κάνει γραπτά αιτήματα προς την κοινότητα στα οποία απαξιοιτε παρανόμως να απαντήσετε. Ο Πρόεδρος αποκαλεί στην σημερινή ανάρτηση το χωριό δικό του αχυρώνα…… Και αντί να εγκαλείται και να κριτικαρετε τον πρόεδρο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του ή όποια είναι διαχρονικά η ίδια επιλέγετε να ασχοληθείτε ακόμα μια φορά μαζί μας. Ελπίζουμε σε αλλαγή τις απαράδεκτης στάση σας και το μόνο παρήγορο είναι ότι οι επαγγελματίες αλλά και ο απλός κόσμος έχει αρχίσει πλέον να καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει και ποίος πραγματικά επιδιώκει την αυτό προβολή……. Υ. Γ. Εμείς συνεχίζουμε όπως ακριβώς ξεκίνησαμε…..

Ενδεικτικά είναι τα σχόλια και άλλων κατοίκων της Αρχαίας, κάποια υπέρ της δράσης και κάποια που εστιάζουν στην τήρηση των διαδικασιών ακόμα κι αν πρόκειται για εθελοντισμό. Εμφύλιος εν όψει τουριστικής σεζόν ; Σ έναν τόπο που πρέπει να γίνει η ναυαρχίδα του τουρισμού στο δήμο; Δυστυχώς!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz