Connect with us

Ελλάδα

Γνωστό λαϊκό άσμα ακούγεται όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο τον Μάνο Δασκαλάκη- Είναι δυνατόν; αναρωτιέται ο Λιάγκας

Published

on

Γνωστό λαϊκό τραγούδι ακούγεται, όταν κάποιος καλεί τον Μάνο Δασκαλάκη στο κινητό του τηλέφωνο… Και το παράδοξο αυτό, σχολίασε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ οι εξελίξεις στην υπόθεση των παιδιών της Πάτρας έχουν σοκάρει την ελληνική κοινωνία και πολλά ακούγονται για τον ρόλο του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη, εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη του Πρωινού του ΑΝΤ1 και του Γιώργου Λιάγκα, για το ηχητικό σήμα που ακούγεται, όταν κάποιος καλεί τον πατέρα των παιδιών στο κινητό τηλέφωνο.

Μέσα από την αποκάλυψη αυτή, ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση, με τους μεν να κάνουν λόγο για κάποιο αφελή άνθρωπο που δεν ήξερε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι του- εκτίμηση που συμμερίζεται και η Αστυνομία- και τους δε να επιμένουν, ότι κάτι γνωρίζει και το κρύβει.

Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως δεν έκρυψε την απορία του για το πού βρίσκει το κουράγιο ένας άνθρωπος που έχει χάσει τα 3 του παιδιά, και το ένα τουλάχιστον όλα να δείχνουν ότι το δολοφόνησε η σύζυγός του, να βάζει στο κινητό του ringtone και μάλιστα ένα γνωστό λαϊκό τραγούδι…

“Έπαιρνα το πρωί τον Μάνο στο κινητό για να του πω να βγει στην εκπομπή και έχει λαϊκό τραγούδι ωραίο. Δηλαδή είναι φοβερό… Του Νικηφόρου. Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο αλλά ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. “Να πεθάνουν τα τρία παιδιά σου και να βρεις τη δύναμη να βάλεις ringtone, να πας να κάνεις γυμναστική στο γυμναστήριο και μάλιστα personal σε ειδικό μηχάνημα; Μπράβο!” πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

 

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz