Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Με μια συγγνώμη και δυο αιτήματα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο πιλότος

Published

on

Γλυκά Νερά: Με μια συγγνώμη και δυο αιτήματα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο πιλότος

Με μια συγγνώμη και δυο αιτήματα εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος πιλότος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα την οικογένειά μου και άλλες δύο οικογένειες» φέρεται να είπε ο 33χρονος πιλότος ενώπιον του ανακριτή, ζητώντας, μετά από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, συγγνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα. Με το πρώτο ζήτησε  πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.

Σύμφωνα με τις αρχές η ώρα αφαίρεσης ήταν στη 1.25 ενώ την κάρτα την πέταξε στην τουαλέτα. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων,  φίλων και γνωστών,  προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού.

Οι πληροφορίες θέλουν τον κατηγορούμενο να μην αλλάζει όσα είπε προανακριτικά, ότι δηλαδή όλα έγιναν σε μία κακιά στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθούν και οι 3 στο κρεβάτι. Άρχισε όμως ένας καβγάς ο οποίος οδήγησε σε νέα ένταση. Φέρεται μάλιστα να ζήτησε και πάλι συγγνώμη.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης η απολογία του 32χρονου καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στον ανακριτή, η οποία διήρκησε τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Πηγή:madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz