Connect with us

Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Απειλές δεχόταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Published

on

Απειλές για τη ζωή της δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου, σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του καθ’ ομολογία δολοφόνου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η σύμβουλος είχε απειληθεί για το τι θα καταθέσει στην Αστυνομία σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του. Η Ελένη Μυλωνοπούλου επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας περιέγραψε στην Αστυνομία γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση. Ένα από αυτά ήταν η πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο. 

Πώς ο Αναγνωστόπουλος είχε «εγκλωβίσει» την Καρολάιν

«Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος», αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και όση ώρα της μιλούσε συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και ακούγονταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Ταυτόχρονα, αναφέρει πως αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην Αστυνομία, στις 13 Μαΐου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας δέχθηκε τηλεφώνημα από κοινό γνωστό της με τον πιλότο που τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Εκείνη κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και αναρωτήθηκε προσποιητά για ποιο λόγο να την καλέσουν. Τότε εκείνος φέρεται να της είπε ότι ο πιλότος έχει δώσει τα στοιχεία όλων στην Αστυνομία και θα τους καλούσαν.

Φέρεται επίσης να της είπε ότι είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί. Όταν έγινε γνωστό το όνομά της από τα ΜΜΕ, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η Αστυνομία και φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι «καλά παιδιά».

Σύμφωνα όμως με αυτά που φέρεται να περιγράφει στις 22-23 Μαΐου, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από απόρρητα νούμερα και ένας άντρας της έλεγε: «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει». Συν τοις άλλοις, απειλή φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της. Μετά την κηδεία της Καρολάιν και πριν από το μνημόσυνο, ο πιλότος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κάνουν μία συνεδρία έτσι ώστε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Στη συνεδρία φέρεται να αναφέρει πως της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε απευθείας στα μάτια όπως την κοιτούσε στο παρελθόν, αλλά είχε το βλέμμα του χαμηλωμένο και ακόμη δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της. Φέρεται, επίσης, να κάνει λόγο για προσποιητή συγκίνησή του.

 

Πηγή:in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz