Connect with us

EDITOR

Γκιολής: Λύσαμε το πρόβλημα των σκουπιδιών σε 15 μήνες!

Published

on

-Ο ενθουσιασμός του Αντιπεριφερειάρχη και το post της Ντίνας Νικολάκου

Υπεγράφη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αθήνα η ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Η εξέλιξη αναμενόμενη δεδομένου ότι το έργο προετοιμάζεται επισταμένως τα τελευταία χρόνια  παρά τις καθυστερήσεις, τις αντιδράσεις και τις παλινωδίες.

Εκείνη που δεν ήταν αναμενόμενη ήταν η δήλωση Γκιολή ο οποίος ουσιαστικά μιλά για «πατρότητα έργου».

Μιλώντας στο My Radio 89,6 και την εκπομπή του Θύμιου Τσαρμπού την ώρα μάλιστα που ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δήλωσε ευθαρσώς «το σπουδαίο αυτό έργο έχει την υπογραφή μας! Διοικούσαν τόσα χρόνια και δεν είχαν καταφέρει τίποτα. Διοικούμε 15 μήνες και δώσαμε λύση!»

Όσοι γνωρίζουν και παρακολουθούν τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν τις πτυχές του όπως και τις μεγάλες ενστάσεις που είχε ο σημερινός Περιφερειάρχης για την ΣΔΙΤ όντας Δήμαρχος Καλαμάτας.

Μάλλον ο κ.Αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι περισσότερο φειδωλός, λιγότερο ενθουσιώδης και επαρκώς ενημερωμένος.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή που για πολλούς αποτελεί «ειρωνία» ότι ανήκει στον Παναγιώτη Νίκα, η Ντίνα Νικολάκου, θεματική Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος οικονομικής επιτροπής στην αρχή Τατούλη έγραφε στα social media: «Νοιώθω περήφανη, δικαιωμένη   και  συγκινημένη! Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο ξεκινάει την κατασκευή του με τη σημερινή υπογραφή της έναρξης ισχύος και την εγκατάσταση της ΤΕΡΝΑ!

Ένα έργο που ανήκει αποκλειστικά στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη  και που προσωπικά το υπερασπίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις παρά την αήθη  επίθεση  που δέχθηκα με μηνύσεις και προπηλακισμούς!

Έμελλε… να το υλοποιήσουν  όσοι στο παρελθόν το πολέμησαν και το καθυστέρησαν και που ακόμα και σήμερα δεν το πιστεύουν και το θεωρούν λύση ανάγκης…

Το έργο αυτό  με δίδαξε τι σημαίνει “πολιτική κωλοτούμπα”!!

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μου ,τους τεχνικούς συμβούλους και κυρίως τις υπηρεσίες της Περιφέρειας  για τη συνεργασία τους !!

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για την Πελοπόννησο !!!»

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz