Connect with us

Ατζέντα

Γιορτές στο Kounia Bella!

Published

on

Το γωνιακό καταστήμα του πεζοδρόμου της Μιαούλη αυτές τις γιορτές μας έκανε να περάσουμε πολύ όμορφα. Με πολύ happy χριστουγενιάττικη διακόσμηση, xmas menu και events απολαύσαμε εξαιρετικά πιάτα με την υπογραφή του chef Βαγγέλη Νικολάου, χορέψαμε και διασκεδάσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Κάτι που φυσικά συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό αφού αυτή η γιορτινή περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Βέβαια στο Kounia Bella δεν χρειάζεται να είναι γιορτή για να περάσεις καλά. Φροντίζουν να είναι πάντα τόσο όμορφα σαν να είναι κάθε μέρα γιορτή! Στα δύο επίπεδα του χώρου που είναι όσο πιο ενιαία γινόταν, όλοι οι χώροι εξυπηρέτησης (μπαρ, κουζίνα, dj) είναι αδιαχώριστοι και ανοιχτοί στους επισκέπτες, θυμίζοντας παλιούς εργοστασιακούς χώρους.


“Kounia bella” μας έχουν τραγουδήσει οι γιαγιάδες ολονών μας κάποια στιγμή στην παιδική μας ηλικία, εκεί που φωλιάζουν οι πιο αθώες αναμνήσεις. Αυτή την αθωότητα, τη ζεστασιά του οικείου και από παλιά γνώριμου απολαμβάνουμε στην Kounia bella. Ταυτόχρονα έχουμε ανοιχτή επικοινωνία με τον chef και την κουζίνα, παρακολουθούμε όσα τριγύρω συμβαίνουν παράλληλα σαν να βρισκόμαστε… σπίτι μας. 
Το σέρβις, εξυπηρετικό, ενημερωμένο και χαμογελαστό φανερώνει ότι όλοι εδώ νοιάζονται να περνάμε καλά! 


Οι ρετρό πινελιές της Kounia bella αποτελούνται από έπιπλα με φθαρμένες επιφάνειες και ξύλινες αποχρώσεις τα οποία βγάζουν μια μελαγχολία. Μια δημιουργική ανάμειξη διαφορετικών χρονικών περιόδων με αρμονική ισορροπία των χρωμάτων, των μοτίβων και των υλικών. Χρηστικά αντικείμενα περασμένων, αλλά και σχετικά πρόσφατων εποχών, γίνονται περιζήτητα συλλεκτικά κομμάτια και αποκτούν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση. Περίοπτη θέση στην Kounia bella καταλαμβάνει μια παλιά βέσπα.

Kάθε Πέμπτη “παίζει” Latin live…🎺 με τους Grupo Buenaventura που μας απογειώνουν με τη μουσική και το ρυθμό τους & ξεχωριστές γεύσεις στο Noche Latina. 

https://www.facebook.com/kounia.bella.foodbar/videos/2309634235936949/

Για να είναι λοιπόν κάθε ημέρα και νύχτα ξεχωριστή, απλά περνάμε από το αγαπημένο place του πεζόδρομου της Μιαούλη στο Κιάτο και γίνονται όλα όπως πρέπει για εμάς και την παρέα μας!

Kounia Bella, Πεζόδρομος Μιαούλη & Πετμεζά, Κιάτο. ☎️ 2742 028800

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz