Connect with us

EDITOR

Γιατί δημιουργεί εντυπώσεις ο Πρόεδρος του Λεχαίου;

Published

on

Αύριο είναι καθορισμένη η λαική συνέλευση για το θέμα του νερού στην δημοτική ενότητα Άσσου – Λεχαίου με καλεσμένους όλους τους  τοπικούς παράγοντες αλλά και τους Υπουργούς. Σήμερα, μια ημέρα πριν ο τοπικός Πρόεδρος του Λεχαίου επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ποστάροντας ερωτήματα που αφορούν την αυριανή παρουσία υπονοώντας το συνέδριο της ΚΕΔΕ που διεξάγεται στο Βόλο και στο οποίο είθισται οι δήμαρχοι να παρίστανται.

Στο κουιζ λοιπόν που αναρτά δεν υπονοεί παρά τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος όμως ήδη έχει ενημερώσει πως θα παρευρεθεί. Άλλωστε οι εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΕ είναι 21-23 Νοεμβρίου και αύριο ο μήνας έχει 20!

Προς τι λοιπόν η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος του δημάρχου τον οποίον προ ολίγων εβδομάδων υποστήριζε·

Αμφιλεγόμενη η παρουσία και οι ενέργειες του τοπικού προέδρου, πολύ περισσότερο όταν  αφορούν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και με δεδομένη την γνώση της παρουσίας του δημάρχου αύριο στην λαική συνέλευση.

Δεν είναι όλα εκλογές κύριοι! Άλλωστε προσφάτως σε αναρτήσεις του ο τοπικός Πρόεδρος εκθείαζε τον δήμαρχο για τις παρεμβάσεις του στο θέμα του νερού.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz