Connect with us

EDITOR

Γιάννης Τσέλιος: Από το 2006 περιμένουμε το σχολείο της Αρχαίας Κορίνθου αλλά… από το 2019 οι ευθύνες

Published

on

Το ζήτημα της ανέγερσης του νέου σχολείου της Αρχαίας Κορίνθου θίγει με ανάρτησή του ο επικεφαλής της «ΠΝΟΗΣ» Νίκος Σταυρέλης επιρρίπτοντας ευθύνη στην δημοτική αρχή για τις καθυστερήσεις και την εξέλιξη που αναγράφει ως τελευταία, την αίτηση του εργολάβου για διάλυση της εργολαβίας στο τέλος του έτους. Στην ανάρτηση αυτή παρεμβαίνει ο τοπικός σύμβουλος της Αρχαίας Κορίνθου Γιάννης Τσέλιος σημειώνοντας το «δίκιο» του Νίκου Σταυρέλη για την «ανυπαρξία» της δημοτικής αρχής και ενημερώνοντας πως το θέμα υπάρχει από το 2006.

Το έργο, όπως αναφέρει ο Νίκος Σταυρέλης διαγωνίσθηκε το 2019, λίγες ημέρες πριν να παραδώσει την διοίκηση ο Αλέξανδρος Πνευματικός. Οι ευθύνες ωστόσο οριοθετούνται στην τελευταία διετία .

Θεμιτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο αλλά από τον τοπικό σύμβουλο που υποθετικά θα έπρεπε να λειτουργεί σε όφελος του χωριού του με όποια δημοτική αρχή; Εφόσον το θέμα υφίσταται από το 2006 ένα εύλογο ερώτημα δεν θα ήταν γιατί έως το 2019 δεν είχε προχωρήσει; Γιατί δεν είχε εκτελεστεί; Γιατί δεν είχε αποδοθεί στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους της Αρχαίας; Ενδεχομένως η απάντηση να είναι στο σχόλιο του κ.Τσέλιου «έχει τεράστιο δίκιο ο φίλος μου Νίκος Σταυρέλης», και ως γνωστόν στους φίλους μας κριτική δεν κάνουμε!  Περασμένα – ξεχασμένα!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz