Connect with us

Επικαιρότητα

Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλητήριο 2,4 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχείο της Άνοιξης που τον “πλήγωσε”

Published

on

Πουλόπουλος - Ξενοδοχείο

Έναν και πλέον χρόνο μετά τον θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου, στο “Ουράνιο Τόξο”, το ξενοδοχείο που τον πίεσε και τον επιβάρυνε τόσο πολύ ψυχολογικά, μπαίνει πωλητήριο.

Το κτίριο βρίσκεται στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Άνοιξη. Ο αείμνηστος τραγουδιστής το είχε ενοικιάσει σε επιχειρηματίες. Εκείνοι όμως όχι μόνο δεν πλήρωναν τα ενοίκια αλλά κατέστρεψαν και τον χώρο, όπως προκύπτει από τα πλάνα και τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλητήριο 2,4 εκατ. ευρώ στο ξενοδοχείο της Άνοιξης που τον "πλήγωσε" [εικόνες-βίντεο]

Το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά διαλυμένο, έχουν ξηλωθεί ακόμη και τα πλακάκια σε ένα θέρετρο που ήταν κόσμημα για την περιοχή. Δυστυχώς, τώρα έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, με την οικογένεια Πουλόπουλου να έχει κινηθεί δικαστικά για τις οφειλές και τις ζημιές που έχει υποστεί το ξενοδοχείο.

Ξενοδοχείο - Πουλόπουλος

2,4 εκ. ευρώ πωλείται το πολυτελές ξενοδοχείο του Πουλόπουλου

Την είδηση επιβεβαίωσε και η σύζυγος του σπουδαίου καλλιτέχνη, Μπέττυ Πουλοπούλου η οποία μιλώντας στην εφημερίδα “Espresso” αποκάλυψε ότι η κόρη της έχει αναθέσει ήδη τη διαδικασία σε μεσίτη καθώς και ότι η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι2,4 εκατομμύρια ευρώ.

“Ξενοδοχείο προς πώληση 2.200 τ.μ. – Πωλείται πρώην ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής, συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ. (Ισόγειο – Α’ Οροφος – Β’ Οροφος – Υπόγειο), σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει 40 δωμάτια 100 κλινών.” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγγελία.

“Το ξενοδοχείο το είχε μισθωμένο επαγγελματίας του χώρου που μισθώνει και άλλα ακίνητα. Και ο κύριος αυτός όχι μόνο δεν πλήρωσε τα ενοίκια, αλλά κατέστρεψε και μέρος του ακινήτου. Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και αναμένουμε τις αποφάσεις. Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα της πώλησης και άλλο το δικαστικό ζήτημα με τον προηγούμενο ενοικιαστή” σημειώνει η κα. Πουλοπούλου, κατά τη συνέντευξή της στην εφημερίδα.

Όπως υποστηρίζει τα άτομα που το είχαν ενοικιάσει για 16 χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο.

Πουλόπουλος - Ξενοδοχείο

“To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε -γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά- και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις,τα πάντα.

Πουλόπουλος - Ξενοδοχείο

Ελειπαν τα air conditions και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ο,τι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση. Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί, και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης. Μιλάμε για ζημιές που κοστολογούνται περισσότερο από 1.000.000 ευρώ” κατέληγε για το “Ουράνιο Τόξο” που αναζητά αγοραστή.

 

Πηγή:thetoc.gr

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz