Connect with us

Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκεί θα παίζει για τα επόμενα πέντε χρόνια – Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο

Published

on

Τα σενάρια για το μέλλον του «Greek Freak» πήραν τέλος, αφού ο ίδιος ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του.

Η ομάδα αυτή, βέβαια, δεν είναι άλλη από τους Μιλγουόκι Μπακς. Παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τα «ελάφια» και θα συνεχίσει στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, καθιερώθηκε και απογειώθηκε στο ΝΒΑ προσπαθώντας να την οδηγήσει στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός τίτλου στον «μαγικό κόσμο».

Την ανακοίνωση για την ιστορική συμφωνία, έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

«Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα αποτελώ μέρος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αξίζουν. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί. Πάμε να το πάρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του νέου συμβολαίου που, όπως ανακοίνωσε, υπέγραψε με τους Μπακς ο «Giannis» θα έχει κλείσει 12 χρόνια στο Μιλγουόκι. Ο Έλληνας σταρ έχει αναδειχθεί ήδη δυο φορές MVP της Regular Season του NBA το 2019 και το 2020, με τη φανέλα των «ελαφιών».

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz