Connect with us

Ελλάδα

Γεωργιάδης: Με Δεξιά για πάντα στην εξουσία, ο ΦΠΑ θα ήταν 0% – Οι κομμουνιστές ανεβάζουν τους φόρους

Published

on

“Ας ειχαμε πάντα Δεξιά στην εξουσία και σήμερα θα είχαμε 0% ΦΠΑ”, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως “όσο φέρνεις κομμουνιστές στην κυβέρνηση οι φόροι ανεβαίνουν, ενώ όσο φέρνεις δεξιούς οι φόροι πέφτουν”.

“Είσαι ο ΣΥΡΙΖΑ που έχεις φορολογήσει ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει και μιλάς για τον Μητσοτάκη που έχει μειώσει 25 φόρους; Ελεος, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”.

Καλάθι του νοικοκυριού

Το “καλάθι του νοικοκυριού” αποδίδει και μετά από 9 εβδομάδες οι τιμές όχι απλά είναι σταθερές αλλά συνεχίζουν να πέφτουν, σημειώνοντας μείωση της τάξεως του 4%, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια αυτοψίας σε σούπερ μάρκετ.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, η μέση τιμή του καλαθιού πριν από 2,5 μήνες ήταν περίπου στα 115 ευρώ, σήμερα στα ίδια προϊόντα η μέση τιμή του είναι κάτω από τα 95 ευρώ.

Τόνισε δε ότι όσο περισσότερο ψωνίζει κάποιος καταναλωτής από το “καλάθι του νοικοκυριού”, τόσο περισσότερο κερδίζει χρήματα. Παράλληλα ευχαρίστησε τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ που έχουν βάλει πλάτη, όπως είπε χαρακτηριστικά, καθώς υπάρχει σύγκλιση των τιμών των προϊόντων τους και καμία αλυσίδα δεν ανεβάζει τις τιμές, σημείωσε.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz