Connect with us

Επικαιρότητα

Γενέθλια για τον Γιάννη Πάριο – Η συλλεκτική φωτό με τους “πέντε Βαρθακούρηδες”

Published

on

Γιάννης Πάριος - γιοι

Ημέρα χαράς η σημερινή για την οικογένεια Βαρθακούρη, καθώς ο Γιάννης Πάριος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γίνεται 75 ετών.

Στον διάσημο Έλληνα ερμηνευτή έσπευσε να ευχηθεί και διαδικτυακά, ο πρώτος του γιος, Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος ανήρτησε μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο τραγουδιστής με τους τέσσερις γιους του.

Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε με χιούμορ ότι ο πατέρας του έχει γενέθλια την ημέρα που γιορτάζουν οι γυναίκες, μιας και σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

“Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας. Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του! Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα ❤️🎁 Επισης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Πηγή:thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz