Connect with us

EDITOR

Β. Γεώργαρης στο MyPressnet: Επέστρεψαν τα χαμόγελα σε όλους μας!

Published

on

«Τύπος και υπογραμμός» η αγορά της Κορίνθου την 1η εβδομάδα επαναφοράς!

Κέρδισε το στοίχημα της επαναφοράς η αγορά της Κορίνθου την 1η εβδομάδα που τα ρολά ανέβηκαν και η δραστηριότητα ξεκίνησε κανονικά με είσοδο καταναλωτών στα καταστήματα αν και τα μέτρα παραμένουν.

Ο κόσμος βγήκε στην αγορά μαζικά! Τα ταμεία γέμισαν και τα χαμόγελα επέστρεψαν! Όλοι τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα αφού γνωρίζουν καλά πως η μη τήρηση μπορεί να σημάνει νέα αναστολή.

«Η πρώτη εβδομάδα κύλησε ομαλά» θα πει στο mypressnet ο Πρόεδρος των εμπόρων Βασίλης Γεώργαρης. «Υποδεχτήκαμε πολύ κόσμο στην αγορά, υπήρχαν συσσωρευμένες ανάγκες  και ο τζίρος μας είναι ικανοποιητικός. Ο κόσμος αλλά και εμείς τα καταστήματα τηρήσαμε τα μέτρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εκείνο όμως που έχει σημασία είναι πως μαζί με την αγορά επανήλθαν και τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μας και όλοι μας το είχαμε ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους.»

Οι Κορίνθιοι έδειξαν πως πραγματικά στηρίζουν την αγορά τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που είχε γίνει τος προηγούμενες μέρες και από τον εμπορικό σύλλογο Κορίνθου. «• Κάνοντας τις αγορές στα καταστήματα της γειτονιάς μας, υποστηρίζουμε την τοπική οικονομία και δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας.

  • • Ψωνίζουμε από την τοπική αγορά, εκεί όπου συναντάμε τον άνθρωπο, τον γείτονα και τον φίλο, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της γειτονιάς.
  • •• Όλοι μαζί στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις και αναδεικνύουμε τη σημασία των καταστημάτων της τοπικής αγοράς.

Τα καταστήματα θα είναι και αύριο Κυριακή ανοιχτά σε μια απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσει προληπτικά στο ζήτημα του συνωστισμού και να ενισχύσει την τήρηση των μέτρων.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz