Connect with us

EDITOR

Β.Γεώργαρης: Δυστυχώς “κοκκινίσαμε”

Published

on

Με την λέξη  “δυστυχώς ” υποδέχτηκε ο πρόεδρος των εμπόρων της Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για την ένταξη του δήμου Κορινθίων στην ζώνη αυξημένου κινδύνου.

Ο Πρόεδρος, αν και αναμένεται το ΦΕΚ, μιλά για την λειτουργία των καταστημάτων όπως αυτή ορίζεται στις περιοχές της “κόκκινης ζώνης “.

“Λειτουργία  λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click in shop) και με 1 άτομο ανά 25 τ.μ. και κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές.

Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής πρέπει να έχει κάνει παραγγελία, να λάβει από το κατάστημα μήνυμα με το ραντεβού της παραλαβής, η οποία θα γίνεται εκτός καταστήματος.

Από αυτό το σύστημα θα εξαιρεθούν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοχαρτοπωλεία, κέντρα Αισθητικής και κομμωτήρια που θα μπορούν να λειτουργούν με τη μέθοδο click in shop (ραντεβού με τον πελάτη μέσα στο κατάστημα)

Αυτό σημαίνει ότι και πάλι θα υπάρχει επικοινωνία του πελάτη με το κατάστημα, που θα στέλνει μήνυμα με το ραντεβού για τις αγορές. Τη συγκεκριμένη ώρα ο πελάτης θα πηγαίνει στο κατάστημα, στέλνοντας SMS στο 13033 με τον κωδικό 2” αναφέρει ο κ. Γεώργαρης με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ορίζεται από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz