Connect with us

Αθλητισμός

Βράβευσε το Δήμαρχο Κορινθίων ο Ναυτικός όμιλος στην 1η γιορτή υγρού στίβου!

Published

on

Μια πολύ όμορφη διοργάνωση πραγματοποίησε χθες στο κολυμβητήριο Κορίνθου ο Ναυτικός όμιλος. Ήταν η 1η ημέρα φιλίας υγρού στίβου όπου τα τμήματα του ΝΟΚ προχώρησαν σε κολυμβητικές επιδείξεις παρουσία γονέων, φίλων, 4 Ολυμπιονικών, του Δημάρχου Κορινθίων, του Αντιδημάρχου Τουρισμού και της διοίκησης του ΚΕΠΑΠ.

Ο ναυτικός όμιλος τίμησε τον Δήμαρχο Κορινθίων για την στήριξη και προσφορά του αλλά και τους Ολυμπιονίκες που έδωσαν το παρών, μεταξύ αυτών και ο Κορίνθιος Νίκος Ξυλούρης.

Η ανακοίνωση του δήμου Κορινθίων 

Να προσφέρεις στον τόπο σου είναι καθήκον!
Να σε επιβραβεύουν για αυτήν την προσφορά είναι ικανοποίηση μέγιστη!
Τέτοια ικανοποίηση επεφύλαξε ο Ναυτικός όμιλος Κορίνθου στον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την Διοίκηση του ΚΕΠΑΠ για την προσφορά και υποστήριξη τους στον Όμιλο, για την φροντίδα και τη συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων ώστε με ασφάλεια οι αθλητές, μικροί και μεγαλύτεροι, να αθλούνται, να προπονούνται και να μας κάνουν υπερήφανους μέσα από τις επιτυχίες τους!
Οι βραβεύσεις έγιναν στην διάρκεια της 1ης ημέρας φιλίας υγρού στίβου που διοργάνωσε ο όμιλος στο κολυμβητήριο σήμερα το απόγευμα, με λάμψη Ολυμπιονικών αλλά και επιδείξεις από όλα τα τμήματα του!
Ο Δήμαρχος κλήθηκε και βράβευσε έναν από τους τρεις Ολυμπιονίκες της ομάδας του Τοκυο που έδωσαν το παρών, τον Ολυμπιονίκη Άλκη Κυνηγάκη ενώ είχε και εγκάρδια συνομιλία με τον δικό μας Ολυμπιονίκη και σήμερα μέλος της ΔΟΕ, Νίκο Ξυλούρη.
Στην γιορτή, το ΚΕΠΑΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας ενώ το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz