Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ

ΒΕΛΟ ΒΟΧΑ: Ανακοίνωση της Νέας Πνοής για το ζήτημα των διακοπών στο νερό…

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη Νέα Πνοή στον δήμο Βέλου Βόχας που κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αφορμή για την ανακοίνωση αποτέλεσε το γεγονός πως σε ορισμένα χωριά του δήμου, όπως αναφέρεται, παρατηρήθηκε το γεγονός να μην έχουν νερό. Η ανακοίνωση αφήνει σαφείς αιχμές για την διακοπή του νερού, ενώ δίνει την δυνατότητα στον κ. Μανάβη να επαναφέρει τους τρεις βασικούς κανόνες, ο σημαντικότερος των οποίων είναι πως η δημοτική αρχή θα ασχοληθεί μόνο με το νερό της ύδρευσης και όχι της άρδευσης, ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

“Ο Θανάσης Μανάβης θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του την 1η Ιανουρίου 2024”, ξεκινά η ανακοίνωση και συνεχίζει.
“Μέχρι τότε ο δήμος διοικείται από την απερχόμενη δημοτική αρχή, η οποία και έχει πλήρη ευθύνη, για την διαχείριση όλων των θεμάτων.
Η δημοτική ομάδα της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, ετοιμάζεται, για την διαδικασία μετάβασης, προκειμένου, να αναλάβει τα καθήκοντα της και να τα ασκήσει από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Ο νεοκλεγείς δήμαρχος, ενημερώνεται και παρακολουθεί, καθημερινά, όλα τα θέματα του δήμου, τόσο τα τρέχοντα, όσο και πιο σημαντικά.
Αμέσως μετά τις εκλογές, παρατηρείται, έλλειψη νερού στην ύδρευση, αρκετών χωριών, που δεν έχει κάποια λογική βάση αυτή την περίοδο και αυτό μας προβληματίζει έντονα.
Ελπίζουμε να είναι ένα καθαρά τυχαίο γεγονός και όχι τεχνητό.
Ο Θανάσης Μανάβης, ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.
Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμα φορά την πάγια θέση και τους τρείς κανόνες, του δημάρχου Θανάση Μανάβη όσο αφορά το νερό και όσα κινούνται γύρω από αυτό.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ 
Η δημοτική αρχή του Θανάση Μανάβη, θα ασχοληθεί μόνο και αποκλειστικά με τον νερό για την ύδρευση των χωριών. Δεν θα εμπλακεί επ’ ουδενί , με τα νερά της άρδευσης.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει πλήρης απεμπλοκή, των νερών για την υδροδότηση, με τα νερά άρδευσης.
ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
Το νερό ύδρευσης, θα φτάνει στα σπίτια των πολιτών, ακολουθώντας μία απόλυτα νόμιμη και καθαρή διαδρομή.
ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ
Ουδείς μπορεί και με κανένα τρόπο, να εκβιάσει την νέα δημοτική αρχή και όσοι πιθανόν το επιχειρήσουν, είτε για προσωπικά τους συμφέροντα, είτε για μικροπολιτικούς λόγους, θα αντιληφθούν ότι ματαιοπονούν.

Δεσμευθήκαμε στους πολίτες, ότι θα διοικήσουμε με απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη και αυτή την λαϊκή εντολή, θα την τηρήσουμε με ευλάβεια.
Ελπίζουμε και βάσιμα πιστεύουμε, ότι άμεσα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση των χωριών, που έχουν πρόβλημα και ιδιαίτερα της Στιμάγκας.
Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, η παρέμβαση του δημάρχου Θανάση Μανάβη, προκειμένου, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΠΝΟΗ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz