Connect with us

Επικαιρότητα

Βασίλης Νανόπουλος: Κάναμε πολλά μέσα στον πρώτο χρόνο. Προγραμματίζουμε πολύ περισσότερα

Published

on

Τη Δευτέρα το μεσημέρι η δημοτική αρχή δήμου Κορινθίων παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της για το πρώτο έτος της θητείας της, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία τοπικών μέσων ενημέρωσης. Μετά την πρώτη σφαιρική τοποθέτηση του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου ακολούθησαν οι σύντομες εξειδικευμένες παρουσιάσεις απ΄τον πρόεδρο του Δ.Σ. Αντώνη Κυριαζή, όλους τους αντιδημάρχους και τον γ.γ. του δήμου Νεκτάριο Σπηλιόπουλο.

«Θα ήταν ευχής έργον ο απολογισμός να γίνει σε ανοιχτό χώρο με την παρουσία των πολιτών όμως λόγω του κορονοϊού αυτό δεν ήταν εφικτό», ανέφερε στην εισαγωγή του ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ευχαρίστησε τα τοπικά μέσα που θα αναμεταδώσουν την είδηση σε όλους τους πολίτες.

Δύσκολο το πλαίσιο

Ικανοποίηση για το έργο που έχει να επιδείξει η νέα δημοτική αρχή εξέφρασε ο κος Νανόπουλος δεδομένης της άσχημης κατάστασης που βρήκε τον δήμο απ΄την προηγούμενη δημοτική αρχή και των πολιτικοοικονομικών συνθηκών κυρίως λόγω της πανδημίας. Επιπλέον η καλή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την κυβέρνηση, την περιφερειακή αρχή και τους τέσσερις βουλευτές της Κορινθίας δείχνει να αποδίδει καρπούς προς όφελος των δημοτών.

Τα κύρια σημεία του απολογισμού αφορούσαν τους παρακάτω τομείς:

Διοικητική Αναδιοργάνωση/Λειτουργικό εκσυγχρονισμό

Καθαριότητα/Περιβάλλον

Κοινωνική Πολιτική

Τεχνικά έργα/Μελέτες

Πολιτισμός/Τουρισμός

Πηγή:sfedona.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz